- Her lever jeg som en fyrste

Asbjørn Brekke tok i mot Se og Hør og vennen Ove Hoff på UIlevål sykehus, etter nøtteallergi-dramaet på TV. Se video!

SEOGHØR.NO:  Det var i forrige uke at komiker Tommy Steine (44) var gjest hos den etter hvert så erfarne programlederen i «Asbjørn Brekke-show» på TVNorge. Med seg hadde Tommy en fyrstekake, noe han senere skulle angre bittert på at han tok med seg.

Asbjørn Brekke tåler nemlig ikke nøtter, og fikk nøtteallergisjokk etter å ha tatt en bit av kaka.

Sjokkerte TV-seere fikk se at Asbjørn ble hentet av ambulansepersonell og fraktet til sykehuset, der han fortsatt ligger. Men for Asbjørn har oppholdet på sykehuset vært som en ferie.

- Jeg har aldri hatt det så bra, og blir her gjerne fram til jul. Dette er jo som å bo på slottet, sier Asbjørn Brekke (48) til Se og Hør fra sykesenga på Ullevål sykehus.

 


Se og Hør fikk være med da en annen av hovedpersonene i «Asbjørn Brekke show», Ove Hoff, var på sykebesøk hos sin venn i forrige uke.

 

Asbjørn, som forteller at han like etter at han ble innlagt tråkket stygt over, deiset i gulvet og fikk et lite drypp, må mest sannsynlig belage seg på et langt sykefravær. Dermed går det mot at det er nettopp Ove som må steppe inn som vikar for TV-personligheten førstkommende tirsdag. Selv er ikke Ove like sikker på det.

Saken fortsetter under bildet.

TRIVES: Asbjørn Brekke trives på Ullevål sykehus.  Foto: Morten Eik
TRIVES: Asbjørn Brekke trives på Ullevål sykehus. Foto: Morten Eik Vis mer

- Næhei, det er ikke bestemt ennå! Det var noen som snakket om det, men jeg håper ikke det. Jeg har ikke tenkt til å være programleder på «Asbjørn Brekke-show». Sorry! Sier han idet han haster inn på sykehuset.

- Hva om Asbjørn sier at du må?

- Hæ? Han kan ikke bestemme det. Det kommer jeg ikke til å gjøre. Det er uaktuelt! Det er skikkelig flaut, det har jeg rett og slett ikke noe lyst til.

Saken fortsetter under bildet.

KOM MED AVISA: Asbjørns avisbud, Ove Hoff, kom med avisen, blomster og vaffelkjeks når han besøkte sin gode venn på sykehuset. Foto: Martin Norderhaug / Seoghør.no
KOM MED AVISA: Asbjørns avisbud, Ove Hoff, kom med avisen, blomster og vaffelkjeks når han besøkte sin gode venn på sykehuset. Foto: Martin Norderhaug / Seoghør.no Vis mer

Les mer om Asbjørn Brekke og Ove Hoff i Se og Hør Weekend som er i salg nå.

SE EKSKLUSIVE BILDER!: I denne ukens Se og Hør Weekend følger det med et gratis bilag som gir deg full oversikt over Årets best kledde mann og kvinne - og resten av listen over hvem motepolitiet Jan Thomas synes fortjener å være på listen!
SE EKSKLUSIVE BILDER!: I denne ukens Se og Hør Weekend følger det med et gratis bilag som gir deg full oversikt over Årets best kledde mann og kvinne - og resten av listen over hvem motepolitiet Jan Thomas synes fortjener å være på listen! Vis mer

LES OGSÅ:   Flyttet inn hos Asbjørn Brekke