Her leser Morgan Freeman «The Fox»

Superstjernen virker å forstå lite av hva teksten dreier seg om.

FORSTÅR LITE: Morgan Freeman virker å forstå lite av teksten til Ylvis-hiten The Fox. Foto: YouTube
FORSTÅR LITE: Morgan Freeman virker å forstå lite av teksten til Ylvis-hiten The Fox. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
STJERNELAG: Kevin Kline, Robert De Niro, Morgan Freeman og Michael Douglas leser pop-tekster. Samtlige er med i den kommende komedien Last Vegas. Foto: YouTube
STJERNELAG: Kevin Kline, Robert De Niro, Morgan Freeman og Michael Douglas leser pop-tekster. Samtlige er med i den kommende komedien Last Vegas. Foto: YouTube Vis mer

SEOGHØR.NO: Til neste år kommer komedien «Last Vegas», som har fått med seg litt av et stjerneteam.

I filmen spiller Morgan Freeman, Robert De Niro, Michael Douglas og Kevin Kline. I den anledning satte Screen Junkies seg ned med de fire filmstjernene for å gjøre et lite eksperiment.

Hver av skuespillerne fikk beskjed om å lese teksten til fire populære sanger. Og Morgan Freeman fikk teksten til Ylvis-hiten «The Fox».

Svært skeptisk går skuespilleren løs på oppgaven, men virker å forstå lite av den heller barnslige teksten.- De tuller, ikkesant? spør Freeman, før han fortsetter til refrenget.

Robert De Niro leser deretter Miley Cyrus' «Wrecking Ball», Michael Douglas leser Alison Golds «Chinese Food», og Kevin Kline leser One Directions «Best Song Ever».

Se videoen her:

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer