Her legger hun ut om natten med Northug

- Han var hos meg til klokka syv i dag tidlig... Se video!

TOK PARK-GREP: Arne, Ragnhild, Astrid og Roger fra «Boingobanden» på TVNorge gjorde tre stunt i Frognerparken i Oslo i regi av Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TOK PARK-GREP: Arne, Ragnhild, Astrid og Roger fra «Boingobanden» på TVNorge gjorde tre stunt i Frognerparken i Oslo i regi av Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video av da «Bingobanden» gjorde Frognerparken utrygg nederst i saken!

SEHER.NO: Pensjonistene i «Bingobanden» har vært en stor suksess på TVNorge denne våren. De mange eldre kvinnene og mennene i programmet har brukt massevis av tid foran det skjulte kameraet, der de har lurt tilfeldige nordmenn langt opp i stry. 

Nå tar fire av dem også i bruk det skjulte kameraet for Seher.no...

Roger Meltoft, Arne Larsen, Ragnhild Skåber og Astrid Skarheim var nemlig alle med til Frognerparken i Oslo denne uka. Der satte blant annet Ragnhild seg ned på en café med masse folk og snakket så høylytt hun kunne til Arne om sin hete natt med den norske skistjernen Petter Northug, som nylig har blitt singel igjen.

- Du vet hva som skjedde hos meg i dag morges? Petter Northug, han gikk fra meg klokka halv syv i dag morges. Det er slutt mellom han og dama skjønner du, sier Ragnhild foran de andre gjestene i videoen du ser nederst i saken.

Det hele utvikler seg til en lang og «oppklarende» samtale mellom de to. Alt i full offentlighet...

Men dette er ikke det eneste stuntet den eldre firerbanden begir seg ut på i den vakre Oslo-parken. Roger tar rollen som parkpoliti overfor en som viser litt vel mye interesse for de mange «nakne» statuene, mens Astrid forsøker å finne ut hvor stor kjendis hun egentlig er.

- Dette kommer vi til å leve veldig, veldig lenge på. Vi har blitt en flott gjeng og ler av det samme. Blir det en sesong til, har vi ingen problemer med å takke ja, sier søstrene Ragnhild og Astrid, som er henholdvis mamma og tante til den velkjente norske komikeren og skuespilleren Linn Skåber.

«Bingobanden» ser du på TVNorge onsdag klokka 21.30. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gamlinger kommer unna med hva som helst  

Se video av da «BingoBanden» gjorde Frognerparken utrygg her:[obj:media:9594]