- DETTE ER UPASSENDE: Den diskvalifiserte skjønnhetsdronningen Carrie Prejean reagerte med sinne da journalisten Larry King stilte spørsmål om sexfilmen som kostet hennes missetittelen på direkten. Foto: CNN
- DETTE ER UPASSENDE: Den diskvalifiserte skjønnhetsdronningen Carrie Prejean reagerte med sinne da journalisten Larry King stilte spørsmål om sexfilmen som kostet hennes missetittelen på direkten. Foto: CNNVis mer

Her lager hun skandale igjen

- Dette er upassende Larry, sa skjønnhetsdronningen. Så gikk alt galt. Se den absurde videoen!

SEHER.NO: Modellen Carrie Prejean (22) har havnet i den ene skandalen etter den andre, etter at hun tidligere i år ble kåret til miss Califonia.

Prejean ble kjent over hele verden, da hun i Miss USA-konkurransen i mai svarte nei på nettbloggeren Perez Hiltons spørsmål om hun støtter homofile ekteskap. Mange mener at det svaret førte til at hun gikk glipp av seiren og havnet på andreplass i konkurransen.

Senere har det også blitt kjent at hun forstørret puppene før konkurransen, og enda verre - sett med misse-arrangørenes øyne - at hun skal ha spilt inn en sex-film da hun var kun 17 år gammel.

Onsdag ble hun intervjuet av CNN-journalisten Larry King (76) på hans berømte program "Larry King live", men istedenfor å pynte på sitt frynsete rykte - som blant annet har ført til at hun ble fratatt miss California-tittelen - havnet Carrie nok en gang i trøbbel.

Da modellen ble spurt om forliket mellom henne og misse-arrangørene i kjølvannet av sexfilmen - mistet hun fatningen på direkten.
 
- Dette er upassende Larry, svarte hun igjen og igjen, før hun rev av seg mikrofonen og sa at hun ikke hørte spørsmålene fra Larry King eller noen av seerne som ringte inn.

Mange tror nå at modellens karriere er i ferd med å falle helt sammen, etter raserianfallet foran millioner av TV-seere.

Tidligere har Prejean hevdet at sex-filmen var ment som en privat gave, men har blitt lekket av en tidligere kjæreste.

- Jeg var en tenåring, og jeg brydde meg om ham. Jeg stolte på ham. Om jeg ikke trodde at det skulle komme fram? Nei, men jeg tror mange unge mennesker kan lære av dette. Ingenting er privat lenger, sa hun tidligere denne uken til det amerikanske programmet "The Today Show", ifølge US Magazine.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ble valgt ut av Gud

Se modellens utbrudd mot Larry King her: