VISTE ALT: Dette bildet, som riktignok er sensurert, skaper hodebry for bildetjenester på Twitter. Coco viste alt for andre gang. Foto: Twitter
VISTE ALT: Dette bildet, som riktignok er sensurert, skaper hodebry for bildetjenester på Twitter. Coco viste alt for andre gang. Foto: TwitterVis mer

Her lager hun ny nakenskandale

Stjernen viste alt, men ble bannlyst igjen...

SEHER.NO: Det er kun litt over en måned siden Nicole Natalie Austin (30), bedre kjent som Coco Marie, ga fansen litt av en overraskelse, da hun viste seg splitter naken på det populære nettstedet Twitter.

Coco, som er gift med rapper og skuespiller Ice-T, ga tilhengerne noe å juble for. Men bildetjenesten Twitpic jublet ikke like høyt, og bannlyste Coco fra å bruke tjenesten igjen.

Det hindret ikke glamourmodellen i å vise seg frem igjen. Hun simpelthen byttet til en annen bildetjeneste og sjokkerte vel så mye i en av hennes nylige «tweets».

«Skaffer meg en bikini wax», skrev Coco, og viste seg frem naken fra brystet og ned, der hun lå på benken klar til behandling.

Og ganske riktig, for andre gang har stjernen nå blitt bannlyst for å publisere for dristige bilder av seg selv.

Men ikke alle forstår hva det er som Coco gjør galt. Tidligere reporter i SunSport, samt wrestling-personlighet, Paul Heyman, skriver følgende på sin nettside:

«Jeg kan ikke fatte hvorfor disse bildetjenestene skal stå i veien for at Coco kan uttrykke seg selv på en artistisk måte. Dette er kunst».

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her viser hun seg splitter naken