Her lærer hun gravide kvinner å strippe

Den høygravide tv-stjernen kastet seg rundt strippestanga i lettkledd treningsantrekk. Se videoen her!

STRIPPER: Her lærer høygravide Christina Applegate andre gravide kvinner å strippe i en tullevideo for Funny or Die.  Foto: Stella Pictures
STRIPPER: Her lærer høygravide Christina Applegate andre gravide kvinner å strippe i en tullevideo for Funny or Die. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se Christina Applegates elleville strippevideo nederst i saken!

SEHER.NO:   «Samantha Who?»- stjernen Christina Applegate (38) kunne i juli bekrefte at hun og forloveden Martyn LeNoble venter sitt første barn sammen.

Skuespillerinnen, som nå er over fem måneder på vei, har tidligere avslørt at graviditeten har gjort henne «litt gal» og at hormonene løper løpsk.

- Jeg har alt det man leser om i babybøkene. Higen etter mat, morgensyken, psykosene. Så ja, jeg blir litt gal. Hyler av ingen grunn og den slags. Det er nesten som om man tar et skritt ut av seg selv og ser dette hysteriske monsteret. Og du vil få det til å stoppe, men det er samtidig ganske morsomt å se på, har hun tidligere uttalt.

Og det spørs om ikke flere tror det har «klikket» litt for den populære tv-stjernen, når de får se det siste, elleville stuntet hennes.

38-åringen, som tidligere hadde brystkreft, stilte nylig opp i en tullevideo i regi av nettstedet Funny or Die, hvor hun reklamerer for stipping for gravide, skriver Nydailynews.com. 


Applegate, som kun er iført en magetopp og tights, opptrer som rollefiguren Roxy Fedaro og danser rundt en strippestang med flere andre gravide kvinner til Christina Aguileras hit «Dirrty».

- Mange gravide kvinner opplever dette vi kaller hormoner, og  føler seg tjukke og usexy. Men det er derfor du trenger noe jeg kaller «seducidence». Det er «seductive confidence» satt sammen. Gravid pole dancing funker. Fordi når menn ser en gravid kvinne, så vet de at hun er klar for sex, er blant det Applegate, aka Roxy Fedaro, sier i videoen.

Videoen har vekket stor oppsikt i amerikanske medier, og ifølge TMZ.com har Applegate nå fått tilbud om å opptre på strippeklubben SCORES i New York.

I en mail nettstedet skal ha fått tak i, tilbyr klubbmanager Edward Norwick Applegate et stort beløp for å opptre som Fedaro.

- Vi ville være beæret over å ha deg til å opptre for våre kunder som Roxy Fedaro, samt undervise noen klasser for våre profesjonelle dansere, er blant det Norwick angivelig skal ha skrevet i mailen.

I forrige uke kommenterte stjernen selv den mye omtalte videoen.

- Jeg har gjort noen av dere kvalme. Og alt jeg har å si til dere er...vær så god! skrev Applegate på sin Twitter-side.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Appetitten min er ute av kontroll

Se den hysterisk morsomme videoen nedenfor:


Prenatal Pole Dancing DVD from Christina Applegate