«SKVÆRET» OPP: Da Se og Hør var til stede på «Farmens» finalefest i starten av oktober tok Finn og Olav hverandre i hendene og forsøkte å rydde opp i det frynsete forholdet mellom dem. Over én måned senere ser det ut som at forsøket mislyktes fullstendig.  Foto: Tor Lindseth
«SKVÆRET» OPP: Da Se og Hør var til stede på «Farmens» finalefest i starten av oktober tok Finn og Olav hverandre i hendene og forsøkte å rydde opp i det frynsete forholdet mellom dem. Over én måned senere ser det ut som at forsøket mislyktes fullstendig. Foto: Tor LindsethVis mer

Her la de «Farmen»-krigen død

Men nå en måned seinere nekter de to deltagerne å be hverandre om unnskyldning.

SEOGHØR.NO: Feiden mellom Finn Olav Odde (56) og Olav Harald Ulstein (51) ser ikke ut til å ha noen ende. For drøye to uker siden fikk Olav oppmerksomheten rettet mot seg etter å ha kalt Finn for en «Motbydelig og ynkelig mann», og etterpå har forholdet mellom dem blitt bare dårligere og dårligere.

I forrige uke uttalte Finn til Seoghør.no at han gjerne så at konkurrenten kom til ham for å be om unnskyldning.

Da Seoghør.no møtte de to under programmets finalefest i starten av oktober så det ut til at kamphanene hadde en umiddelbar oppvask, men det har vist seg ikke å slå til.

- Har ikke tatt kontakt

- Jeg har ikke hørt noe fra ham. Jeg har vært i kontakt med TV 2, og sagt at Olav må ta kontakt med meg. Jeg ønsker at han ber om unnskyldning slik at jeg kan si det til media. Han bør ringe meg, og hvis han gjør det - skal jeg tilgi det han har sagt, sa han den gang.

- Hvis han føler det sånn som han gir uttrykk for skal jeg mer enn gjerne være den første som ber om unnskyldning. Jeg hadde ikke inntrykk av at han tok det så ille opp, og det er jo for dumt at man skal bli uvenner bare ved å være med på en TV-serie som dette, kontret Olav.

Fortsatt har unnskyldningen latt vente på seg, noe Olav selv heller ikke legger skjul på.

- Jeg har ikke tatt kontakt med ham, nei. Og det er to grunner til akkurat det, sier den 51 år gamle varaordføreren fra Sykkylven.

- Stort trykk

Han forklarer:

- Det har vært et veldig stort trykk og styr rundt oss de siste ukene, og jeg er ikke en person som tar initiativ til å snakke med Finn fordi alle andre forventer at jeg skal gjøre det.

- Folk vil omsider få se på TV at jeg ber ham om unnskyldning, men den unnskyldningen ville han ikke ta imot, forteller Olav, som ikke har planer om å føye seg heller.

«Farmen»-deltageren mener selv at han er helt korrekt framstilt i forhold til den rollen han spiller inne på gården, i motsetning til andre.

- Noen er ikke helt slik det ser ut på TV, først og fremst Finn. Han spilte et spill han også, det merket man i det daglige på gården. Han er langt fra like skinnhellig som han framstilles i «Farmen», bedyrer Olav Harald Ulstein til Seoghør.no.

Til Se og Hør stiller Finn seg uforstående til konkurrentens utsagn.

- Jeg krøp for ham

- Jeg har krøpet for ham i «Farmen», der jeg har bedt om tilgivelse - og sagt at vi bør rydde opp og dra lasset sammen. Jeg har ikke brutt noen regler eller avtaler, jeg har bare tatt tak i ham og krøpet enda mer. Jeg gidder ikkke be om unnskyldning flere ganger, denne gangen er det hans tur, mener han.

- Olav mener at du ikke er like skinnhellig som du framstilles som...?

- Vi har vist vårt sanne jeg, man kan ikke spille en person. Man kan si at alt er et spill, men Olavs spill er alliansene han dannet. Da får han komme å fortelle meg hva jeg har gjort galt, jeg har ikke krøllet et hår på noen, sier Finn Olav Odde til Seoghør.no.

«Farmen» ser du på TV 2 onsdag klokka 21.40.

LES OGSÅ: - Jeg trenger ikke snakke med en psykolog