Her kysser «Sopranos»-stjernen «Seinfeld»-Elaine

De forbipasserende fikk seg en overraskelse, da stjerneparet klinte til på åpen gate.

HETE SCENER: James Gandolfini klinte til med Julia Louis-Dreyfus under innspillingen av deres nye film i Los Angeles. Foto: All Over Press
HETE SCENER: James Gandolfini klinte til med Julia Louis-Dreyfus under innspillingen av deres nye film i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: James Gandolfini (50) - kjent fra TV-serien «Sopranos» og Julia Louis-Dreyfus (51)- kjent fra komiseriene «Seinfeld» og «Christine» - er nok ikke et kjendispar mange hadde forventet å se kyssende på gaten i Los Angeles.

Men mandag var det akkurat det som skjedde i millionbyen i California.

De hete scenene er nemlig del av en ny - og foreløpig navnløs - film de to for tiden spiller inn sammen. Og etter bildene å dømme fant Julia - som spilte munnrappe Elaine Benes i «Seinfeld» - og James raskt tonen på settet, hvor de ofte gikk hånd i hånd.

På grunn av at det dreier seg om en film - og at begge de to skuespillerne er gift  - er det imidlertid svært tvilsomt om det er snakk om noe mer enn godt skuespill fra de to Hollywood-stjernenes side.

Filmen handler ifølge filmnettsiden IMDB.com om en skilt kvinne som forelsker seg i sin venninnes eks-mann, og vil få premiere i løpet av 2013.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Sopranos»-Steven vil skrive all musikken til «Lilyhammer»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer