HORRORKOMEDIE: Det er i filmen "Jennifer's Body" at Fox kysser motspilleren Amanda Seyfried. Foto: YouTube
HORRORKOMEDIE: Det er i filmen "Jennifer's Body" at Fox kysser motspilleren Amanda Seyfried. Foto: YouTubeVis mer

Her kysser Megan "Mamma Mia"-Amanda

Megan Fox nye film har allerede skapt overskrifter...

SEHER.NO: Megan Fox (23) ble nylig kåret til verdens mest sexy kvinne, for andre år på rad av herremagasinet FHM, og det er nok mange fans verden over som løper til nærmeste kino når hennes ny film kommer.

I filmen "Jennifer's Body" spiller Hollywood-stjernen en sexy cheerleader som blir besatt av en demon og derfor begynner å livnære seg av gutter i Minnesota.

I en av de sexy scenene i filmen - som allerede går sin seiersgang på internett - slår 23-åringen seg løs og kysser med motspilleren Amanda Seyfried (23). Det ryktes også at Fox - som tidligere har avslørt at hun er biseksuell -  viser seg toppløs i horrorkomedien.

Se trailer for filmen nederst i saken.

Nylig fortalte Fox at det var lett for henne å identifisere seg med rollefiguren Jennifer i filmen.

- Jennifer tar hevn på menn som hun i hemmelighet alltid har hatet. Jeg har alltid hatet gutter, så det var lett for meg å identifiserte seg med henne, uttalte hun.


I februar ble det kjent at den flotte brunetten hadde brutt forlovelsen med Brian Austin Green (35), som hun var sammen med i fem år, og de siste ukene har hun vært omsvermet av rykter om et forhold til sin "Transformers"-kollega Shia LaBeouf (23).

Se trailer for "Jennifer's Body" under:

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Jeg vil ikke møte Angelina