Her kysser Liz Hurley en 25-åring

- Hun kaster ikke bort tiden.

HETE SCENER: Det er 21 års aldersforskjell mellom Hurley og Crawford, som virket å ha det hyggelig på settet. Foto: All Over Press
HETE SCENER: Det er 21 års aldersforskjell mellom Hurley og Crawford, som virket å ha det hyggelig på settet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Elizabeth Hurley (46) har fått en rolle i TV-serien «Gossip Girl», og de første bildene fra settet har blitt sluppet.

Bildene viser at 46-åringen kysser 25 år gamle Chace Crawford, som spiller rollen som Nate Archibald i serien.

Hurley har fått rollen Diana Payne, som ifølge nettstedet Hollywoodlife.com er en sexy og smart mediemogul, som kommer til å forandre livet til alle rollefigurene.

«Elizabeth er kanskje ny i serien, men hun kaster ikke bort tiden med å finne seg en mye yngre kjekkas. Hun og Chace ble observert på settet mens de kysset foran kameraene.», skriver nettstedet.

Og produsentene er strålende fornøyd med å ha Hurley med i serien.

- Hennes humoristiske sans, intelligens og skjønnhet passer serien utmerket, sier produsentene.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her går det nesten helt galt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer