HETE SCENER: - De andre reagerte vel med litt sjalusi. Men det var litt blandet, noen ble sjalu, mens andre syntes det var ganske kult, sier Anna Westerman om kysset med "Ungaren" Jørgen Festervoll. Foto: TVNorge
HETE SCENER: - De andre reagerte vel med litt sjalusi. Men det var litt blandet, noen ble sjalu, mens andre syntes det var ganske kult, sier Anna Westerman om kysset med "Ungaren" Jørgen Festervoll. Foto: TVNorgeVis mer

Her kysser hun Ungkaren!

- Jeg kan anbefale ham på det varmeste, sier Anna Westerman.

Har du fortsatt ikke fått med deg hvilke kvinner som kjemper om årets ungkar? Se videopresentasjonen av dem alle nederst i saken!

OSLO/SØR-AFRIKA (SEHER.NO): Torsdag er det premiere på den andre sesongen av "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge - der Jørgen Festervoll (30) skal lete etter en kjæreste blant 18 vakre kvinner.

Torsdag skrev VG at den kjekke Asker-mannen kysset hele syv av deltagerne under innspillingen i Sør-Afrika. Nå kan Seher.no avsløre at en av dem var svenske Anna Westerman (35).

- Ja, jeg kysset Jørgen. Det var veldig deilig, og naturligvis et av målene mine, forteller Anna til Seher.no.

Opprinnelig hadde Westerman tenkt å holde den intime seansen for seg selv. Men da hun kom tilbake til rommet sitt - og møtte romvenninnen Silje Haukner (39) - klarte hun ikke å la være.

- Jeg var bare nødt til å gi henne en på nesa - og si det! Etterpå tenkte jeg "hvorfor skal bare Silje få vite det?". Derfor måtte jeg si det til de andre også.

- Hvordan reagerte Silje da du fortalte det?

- Hun så på meg med tårer i øynene. Nei da. Hun sa bare "Jaha, så fint da".

- Hva med de andre?

- De andre reagerte vel med litt sjalusi. Men det var litt blandet, noen ble sjalu, mens andre syntes det var ganske kult.

Én ting vil derimot ikke "Ungkaren"-deltageren avsløre. Og det er hvor lenge kysset varte, og om det var snakk om klining av beste sort...

- Det varte lenge i hvert fall, og det var et ordentlig kyss. Men noe må man da får ha for seg selv, smiler Anna, som innrømmer at hun ble svært arg da det underveis i programmet kom frem at flere hadde fått testet Jørgens kysseegenskaper.

- Det likte jeg dårlig. Jeg ble irritert - både på Jørgen og de andre jentene. Jeg er ikke vant til å kjempe mot andre jenter om en mann på denne måten, og da er det klart man reagerer når andre også får kysse ham, sier Anna Westerman til Seher.no.

PS. Det hete kysset vil ikke bli vist på TV riktig ennå. Likevel: Det varer ikke veldig lenge før kysset blir en del av offentligheten...

"Ungkaren 20 vs. 40" ser du på TVNorge torsdager klokka 21.30.

Har du et tips om noen av "Ungkaren"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Rådførte seg med eks-ungkar 

Se videopresentasjonen av alle ungkarskvinnene her:

[obj:media:7448]

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.