KYSSET TILHENGER: Angelina Jolie kysset den unge jenta ved premieren av filmen Salt i Russland. Foto: All Over Press
KYSSET TILHENGER: Angelina Jolie kysset den unge jenta ved premieren av filmen Salt i Russland. Foto: All Over PressVis mer

Her kysser hun en ung fan

- Hun ga oss nesten hjerteinfarkt...

SEHER.NO: Mange sperret øynene opp da Angelina Jolie søndag var i Moskva for å promotere filmen «Salt». Morsinstinktet slo tydelig inn, da superstjernen oppdaget en ung jente som lente seg mot henne.

35-åringen, som strålte på den røde løperen i en lekker rød kjole, signerte autografer da hun så jenta, og valgte å overraske henne med et kyss på kinnet.

Ifølge britiske Daily Mail skal jenta ha sett svært overveldet ut da det hele skjedde. Men nervene roet seg og ble til et stort smil da hun skjønte hva som akkurat hadde skjedd.

«Hun ble helt sikkert minnet på sine egne seks barn - Maddox (8), Pax (6), Zahara (5), Shiloh (4), og de to år gamle tvillingene Knox og Vivienne», skriver avisen.

Angelinas antrekk fikk også de fleste til å gispe i de 35 varmegradene i den russiske hovedstaden. Journalistene i britiske OK! Magazine hevder de var nær ved å få hjerteinfarkt da de så den sexy, røde kjolen Jolie bar.

«Vi har ofte lurt på hvorfor hun nesten alltid kler seg i sort på den røde løperen. Vi trodde kanskje hun ikke likte andre farger. Men etter å ha sett henne i den blodrøde kjolen i Russland forstår vi hvorfor», skriver OK! og utdyper:

«Det er ikke fordi hun ikke liker lysere farger, det er fordi når hun fyller sine kurver inn i sexy, sterkt fargede kjoler, kan hun føre med seg hjerteinfarkt verden over».

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fra mørk gother til glamorøs filmdiva