Her kysser han sin 26 år yngre forlovede

Litt som å se en hvalross på ferie med en selunge?

INTIMT: «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer klinte til med sin 26 år yngre forlovede Kayte Walsh ved bassengkanten i Miami. De to har visstnok planer om å gifte seg allerede i slutten av februar. Foto: All Over Press
INTIMT: «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer klinte til med sin 26 år yngre forlovede Kayte Walsh ved bassengkanten i Miami. De to har visstnok planer om å gifte seg allerede i slutten av februar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Kelsey Grammer (55), kjent fra TV-serien «Frasier», forlovet seg før jul med den britiske flyvertinnen Kayte Walsh (29).

Forlovelsen har fått mye oppmerksomhet, blant annet fordi det ferske paret allerede har planlagt bryllupet, selv om Grammer først ble offisielt skilt fra ekskona Camille (42) forrige uke.

Den store aldersforskjellen mellom Grammer og Walsh er også noe uvanlig. Men da de to denne uken koste seg på en liten ferie i solfylte Miami, brydde de seg tilsynelatende lite om de 26 årene som skiller dem.

De forelskede forlovede befinner seg i Florida i anledning Miami Boat Show, som Grammer deltar på, skriver Daily Mail. Men 55-åringen, som nylig har spilt i Broadway-oppsetningen «La Cage Aux Folles», har tydeligvis også tid til sin unge kjæreste.

Grammer og Walsh ble observert ved bassengkanten på hotellet sitt i Miami, der de solte seg og slappet av. Paret smurte hverandre inn med solkrem og var heller ikke sky for paparazzifotografene.

Det går rykter om at de to skal gifte seg allerede mot slutten av måneden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble overrasket av sønnen på catwalken!   


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer