Her kysser de etter forlovelsen

Britney Spears viste frem resultatet av flere måneders arbeid. Her er detaljene om ringen.

FORLOVET: Det nyforlovede paret Britney Spears og Jason Trawick kysser under hans 40-årsfeiring på Chateau Nightclub i forrige uke. Foto: All Over Press
FORLOVET: Det nyforlovede paret Britney Spears og Jason Trawick kysser under hans 40-årsfeiring på Chateau Nightclub i forrige uke. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Selv om det var kjæresten Jason Trawicks 40-årsfeiring torsdag forrige uke, var det popstjernen Britney Spears (30) som fikk pakke opp den beste gaven denne kvelden - nemlig en funklende forlovelsesring fra sin kjære jubilant.

- Herregud. I går overrasket Jason meg med den ene gaven jeg har ventet på. Jeg kan ikke vente med å vise den fram til dere. Jeg så opprømt, skrev popstjernen på twitter dagen etter om kjærestens overraskelse.

Nå er bilder av Britneys ring ute, og hele verden får se den vakre kjærlighetsgaven som popstjernens tidligere agent selv har ordnet for sin fremtidige kone.

- Hun er muligens popstjerne-diva for hele verden, men for kjæresten Jason er hun en prinsesse hver dag, sier juveleren Neil Lane, som designet Britneys ring ut fra Jasons ønske om at den skulle representere en prinsesse.

Juveleren forteller at han designet ringen fra bunnen av, med prinsesse-temaet i tankene. Ringen består av en rund, perfekt diamant omringet av en platinasetting for at den skal se ut som en mini-krone. I tillegg har han lagt til 90 små diamanter på ringen, forteller Neil Lane til People.com.
 
Og ringen er nøye planlagt.

De siste månedene har Lane og Trawick hatt jevlig kontakt over telefon og e-mail for å planlegge forlovelsesringen mens Jason reiste med Britney på hennes verdensturné. Ifølge Lane ble det klart at månedene med arbeid var verdt det da Trawick kom for å hente ringen i Los Angeles.

- Herregud, han elsket den. Mannen var så nervøs og spent. Til slutt og sist, uansett kjendisstausen, er han bare en vanlig fyr som skulle til å fri til kvinnen han elsker, sier Lane til People.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Leier hus til 150.000 i måneden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer