NESTEN-DREPT: I dette studioet var Per Sinding-Larsen nær ved å miste livet i 2003.  Foto: Expressen
NESTEN-DREPT: I dette studioet var Per Sinding-Larsen nær ved å miste livet i 2003. Foto: ExpressenVis mer

Her kunne han blitt drept

Tv-stjerne tilbake i studioet der livet hans brått kunne vært over.

SEHER.NO: Svenske Per Sinding-Larsen (42) er tilbake i rampelyset - som programleder for "Tv-stjärnan" på SVT. Dermed må han tilbake til nøyaktig det samme studioet der livet hans for noen år siden brått kunne vært over.

- Hver eneste gang jeg er der, blir jeg minnet på hva som hendte, sier tv-stjernen til den svenske avisen Expressen.
Det var i oktober 2003 at ulykken skjedde. Programlederen står i Studio 1 og øver før sending av "Lilla Melodifestivalen" da han får en jernstang i hodet - så hardt at han mistet bevisstheten.

Dramatikken var dermed i gang, og ambulanse ble umiddelbart tilkalt. Senere på kvelden fikk derimot Larsen vende hjem fra sykehuset.

- Doktoren sa at jeg hadde pådratt meg hjernerystelse og at jeg var plaget av sjokk, sier programlederen til avisen.

Som følge av den dramatiske ulykken ble Per Sinding-Larsen sykemeldt fra sin tv-jobb. Om lag ett år senere returnerte han til SVT på heltid.

Og nå er han altså tilbake som programleder for "Tv-stjärnan". Under innspillingen av programmet har han blitt tvunget tilbake til "skrekkstudio 1".

- Ulykken har satt store spor, og når jeg entrer i Studio 1 ser jeg meg virkelig for. Hver eneste gang jeg er der minnes jeg hva som hendte den oktoberdagen, sier han til samme kilde.

LES OGSÅ: Her mobbes hun på tv