KOSTE SEG: Jan Thomas og Christopher var bare to av svært mange kjendiser som dukket opp på "Engler og Demoner"-premieren. Foto: Stella Pictures
KOSTE SEG: Jan Thomas og Christopher var bare to av svært mange kjendiser som dukket opp på "Engler og Demoner"-premieren. Foto: Stella PicturesVis mer

Her kunne det gått skikkelig galt

Nesten-flause for Jan Thomas og Christopher på den kjendisspekkede førpremieren.

Se bildene av "Engler og Demoner"-premieren nederst i saken!

SEHER.NO: Tirsdag var det førpremiere av storfilmen "Engler og Demoner" på Colosseum kino i Oslo. Og det skulle vise seg å bli et kjendisspekket arrangement for de håpefulle publikummerne som hadde møtt opp til arrangementet. 

Etter at de fleste kjente ansiktene for lengst hadde satt sine føtter på den røde løperen, kom kjendisstylist Jan Thomas (42) og mannen Christopher Mørch Husby (20). Plutselig oppdaget de at noe var fullstendig galt. Det hele endte i kaostilstander - i hvert fall for en stakket stund. Parets billetter var nemlig søkk vekk.

Det som hadde skjedd, var at de to hadde glemt billettene i bilen de ankom stedet med. Men heldigvis for det forelskede paret hadde sjåføren deres parkert bilen like ved kinoen. Dermed slapp de med skrekken denne gang.

Det var Christopher som tok ansvar da nesten-blemma gikk opp for dem. Etter hva Seher.no får opplyst tok 20-åringen "sats", og løp alt han var god for mot kjøretøyet som sto parkert like på siden av kinoen. Like etter kom han tilbake - smilende, og viftende med en billett i hånda.

Dermed ble det kino på det forelskede paret likevel...

Tirsdag langet de to ut mot Inferno-grupperingen hos Stabæk-fansen, som har publisert en liste over personer de aldri vil se på tribunen under kamp. Blant personer som er erklært uønsket på klubbens hjemmebane er blant andre Erling Lae, Finn Schjøll, Jostein Pedersen, Arve Juritzen og Jan Thomas.

- Get a life, se og få dere et liv! Tenk at noen kan bruke tiden sin på noe sånt, sa en arg Jan Thomas til Seher.no den gang.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg har jo ikke sminket meg engang 

Se bildene av "Engler og Demoner"-premieren her: