SKAL GIFTE SEG: Kelly Osbourne forbereder seg for tiden på sitt bryllup med kjæresten Matthew Mosshart. Foto: Stella Pictures
SKAL GIFTE SEG: Kelly Osbourne forbereder seg for tiden på sitt bryllup med kjæresten Matthew Mosshart. Foto: Stella PicturesVis mer

- Her kommer straffen!

Kelly Osbourne delte sitt smertefulle inngrep med fansen. Se video!

SEOGHØR.NO: TV-profilen Kelly Osbourne (29) avslørte i juli at hun hadde forlovet seg med kjæresten Matthew Mosshart, og paret er nå i full gang med forberedelsene til sin store dag.

Men det er ikke bare valg av kjole og plassering av bryllupsgjester Kelly sliter med før bryllupet.

29-åringen har også bestemt seg for å fjerne flere av sine tatoveringer, og tirsdag la hun ut en video av den smertefulle prosessen på sin Instagram-side.

Den første tatoveringen hun har fått fjernet er en av et keyboard på underarmen.

«Jeg gjorde tabben med å skaffe meg den, og her kommer straffen!» skrev Kelly i teksten under videoen.
 

 

NÆRT FORHOLD: Kelly har et nært forhold til sine berømte foreldre, Sharon og Ozzy Osbourne. Foto: FameFlynet
NÆRT FORHOLD: Kelly har et nært forhold til sine berømte foreldre, Sharon og Ozzy Osbourne. Foto: FameFlynet Vis mer


Kelly - som ble kjent gjennom realityserien «The Osbournes» avslørte i juli at hun hadde vært forlovet i sju måneder uten at noen visste om det.

- Flere visste at vi forlovet oss i fjor, men holdt det hemmelig. Jeg innså raskt at i Hollywood forstår ikke folk at man gifter seg av kjærlighet. De tror du gifter deg for å få oppmerksomhet, og jeg vil ikke gjøre noe nytt reality-show. Jeg har allerede gjort det, sa hun til TV-programmet «The Talk».

LES OGSÅ:
Presset frem sine nye kurver