SMILTE BREDT: Linni Meister strålte på premieren av Harry Potter i Oslo i antrekket fra sin egen venninne, Pia haraldsen. Foto: Stella Pictures
SMILTE BREDT: Linni Meister strålte på premieren av Harry Potter i Oslo i antrekket fra sin egen venninne, Pia haraldsen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Her kommer Linni i Pias kjole!

- Den ser jo veldig eventyrlig og vakker ut, sier Linni Meister.

Publisert
Se bilder fra tirsdagens Harry Potter-premiere nederst i saken!

SEHER.NO: Tirsdag var det premiere på den åttende og siste Harry Potter-filmen på Colosseum kino i Oslo. Dit kom blant annet venninnene Linni Meister (25) og Pia Haraldsen (29). På sin egen blogg avslører Linni også at antrekket til kvelden var nøye planlagt.

Kjolen hun hadde på seg var nemlig hentet fra Pia Haraldsens egen kolleksjon.

«Jeg virkelig elsker denne kjolen, og vurderer virkelig å ha på den i kveld. Den ser jo veldig eventyrlig og vakker ut, akkurat som Harry Potter filmene», skrev den norske modellen og TV-profilen på sin egen blogg tirsdag.

Pias kjole, den tok hun også på seg. Og det var tydelig at de to vennene hadde det gøy sammen der de villig poserte for de fremmøtte fotografene.

De to var derimot ikke de eneste norske kjendisene som viste seg på den store premieren. Blant de fremmøte var blant andre også Marion Ravn, Christine Koht og komikerstjernen Sigrid Bonde Tusvik.

I fjor høst fant Sigrid Bonde Tusvik (30) kjærligheten med VG TV-medarbeideren Martin Jøndahl gjennom NRK3-programmet «Sigrid søker kjæreste».

Tusvik selv var på sedvanligvis vis i godt humør under Potter-seansen i Oslo.

- Kjæresten min hadde sånne søte Harry Potter-briller da han var liten, uttaler TV-kjendisen til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Endelig fikk jeg skjelt ham ut  

Se bilder fra tirsdagens Harry Potter-premiere her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer