Her kommer jeg!

Norges håp i Miss World er takknemlig.

FLOTT: - Jeg føler meg beæret som får representere Norge, sier Tonje Elise. Den vakre kjolen er fra Gunn Aglænd Nedrebø. Foto: Anders Martinsen, Se og Hør
FLOTT: - Jeg føler meg beæret som får representere Norge, sier Tonje Elise. Den vakre kjolen er fra Gunn Aglænd Nedrebø. Foto: Anders Martinsen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER:NO: - Tiden etter finalen har vært fantastisk. Jeg har opplevd mye, og har vokst enormt på kort tid, smiler Norges Miss World-kandidat Tonje Elise Skjærvik (18) til dagens Se og Hør.

Hvem blir Mr. World? Se kandidatene her!


Jenta er oppvokst på det lille stedet Åfjord, og innrømmer at det ikke alltid har vært like lett.

- Stort sett har det vært bra, men det har også vært en del hvisking bak ryggen min. Janteloven eksisterer - og Åfjord er nok intet unntak. Det har vært tøft til tider. Men jeg savner alltid hjemplassen min når jeg er borte, sier hun til bladet.

SE MISS TONJE SHOPPER: Se video!

Lørdag deltar hun i Miss World-finalen i Warszawa i Polen.

I en alder av 18, har hun allerede rukket å bli samboer med Stig Hunstad (25).

- Stig har alltid vært til stor støtte for meg. Jeg gleder meg til han kommer med familie og venner til finalen 30. september, sier hun.

På spørsmål om det er snakk om giftermål og barn, svarer Tonje Elise beskjedent.

- Vi liker å leve livet og det er viktig at vi får lov til å gjøre det mens vi ennå er unge!

- Jeg føler meg beæret som får representere Norge i finalen. For meg er det en seier i seg selv at jeg har nådd så langt, avslutter skjønnheten.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer