I KULISSENE: Her poserer Irina Shayk til bildene som til slutt ga henne coveret på Sports Illustrated. Foto: Stela  Pictures
I KULISSENE: Her poserer Irina Shayk til bildene som til slutt ga henne coveret på Sports Illustrated. Foto: Stela Pictures Vis mer

Her kommer hun ut av Ronaldos skygge

Se bildene fra kulissene på Irina Shayks fotoshoot.

Publisert
SEHER.NO: Irina Shayks (25) største gjennombrudd i kjendisverdenen var da hun ble kjæreste til fotballstjernen Cristiano Ronaldo i 2010.

Men snart er hun også kjent som noe annet enn en «fotballfrue», for 25-åringen vil pryde forsiden til årets utgave av prestisjefylte Sports Illustrated Swimsuit Edition.


Badedraktnummeret er regnet som en av de gjeveste forsidene i moteverdenen, har tidligere vært prydet av toppmodeller som Elle Macpherson, Marisa Miller, Rebecca Romijn, Heidi Klum, Tyra Banks og vår egen Vendela Kirsebom.

På bildene nederst i saken kan du se bildene fra fotoshooten, som endte opp med at hun kapret coveret foran en rekke andre skjønnheter.

Shayk har tidligere posert for blader som GQ og Elle.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kapret drømmejobb i bikini

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer