HER KOMMER BORAT!

Han kommer fra Kazakhstan og han fornærmer alle i sin vei.

TOMMELEN OPP: #201dSexy#201d betyr noe annet i Kazakhstan.
TOMMELEN OPP: #201dSexy#201d betyr noe annet i Kazakhstan. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Borat Sagdiyev eller helst bare Borat, er en satirisk Kazakhstansk journalist funnet opp av den jødiske komikeren Sacha Baron Cohen, mannen bak den mer kjente karakteren Ali G. Den godeste Borat liker å dra til vesten, hvorpå han fornærmer alle på det groveste, samtidig som han henger ut sitt ”hjemland” som det mest tilbakestående i hele verden.

 Ikke uten grunn er Kazakhstan - ja, det er virkelig land - lite glad i denne mannen. For alt han sier om landet er selvsagt bare løgn, men siden få i vesten kjenner noe særlig til dette landet, lar de han komme unna med de verste grovhetene og fornærmelsene. Så når Borat møter mennesker i USA eller England, er de veldig redde for å fornærme mannens bisarre oppførsel, som de bare mistolker som kulturelle forskjeller. Borat kan for eksempel dra i gang anti-jødiske sanger på et sted i Tuscon, Arizona og få med seg publikum på refrenget. Komikeren Cohen sier han bare bruker dumhet for å avkle mennesker han møter. Ja, dette er en komedie, og ”Borat” kan fort bli årets morsomste film – uten at den passer for alle. Her blir folk fornærmet på et vis du aldri har sett før.

Fjerde beste prostituerte i landet
Borats søster Natalya er Kazakhstans fjerde beste prostituerte, mens brødrene Bilo og Vilo er henholdsvis mentalt tilbakestående og deformert. Sistnevnte har et veldig lite hode, men svært store armer. Følgelig må han lukkes inne i en hule eller bak en jerndør. Borat har også et vanskelig forhold til moren sin, som ønsker ”at hun ble voldtatt av en annen mann.” Sønnen hans Biran har allerede gitt han to barnebarn. Biran er elleve.
Borats største helt er Josef Stalin.

SE TRAILER HER!


På kino 17. november

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer