Her kollapset Lamar Odom

- Det ser ikke bra ut, sier legene om tilstanden hans etter to dager i koma.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Basketballstjernen Lamar Odom (35) ligger fremdeles i koma på et sykehus i Las Vegas etter at han ble han funnet bevisstløs på bordellet «Dennis Hof's Love Ranch» i Nevada tirsdag.

Det var Richard Hunter, en av de ansatte ved bordellet, som fant Lamar, som angivelig skal ha hatt en miks av ulike typer narkotika i kroppen.

- Det kom gult oppkast ut av munnen hans, og veldig unaturlige væsker rant ut av ham, så vi ringte en ambulanse med en gang, forteller han.

Se video i toppen av saken!

BORDELL-ANSATT: Det var Richard Hunter som fant Lamar bevisstløs. Foto: Ap
BORDELL-ANSATT: Det var Richard Hunter som fant Lamar bevisstløs. Foto: Ap Vis mer

Legene skal tidligere ha gitt Lamar 50 % sjanse for å overleve, og nå skal tilstanden hans ha forverret seg, ifølge TMZ.com.

Torsdag morgen (lokal tid) viste Odom fremdeles ingen tegn til bevissthet eller forbedring, og han har fortsatt store problemer med fire organer, blant annet nyrene.

- Legene er bekymret for at han har vært for lenge i denne tilstanden, og nå ser det ikke bra ut, sier en kilde til nettstedet.

Khloe Kardashian (31) hastet til eksmannens side da hun fikk nyheten om hva som hadde skjedd og er fullstendig utrøstelig.

Realitystjernen og den tidligere NBA-proffen giftet seg høsten 2009, men bare fire år senere var bruddet et faktum.

Årsaken til skilsmissen var at Lamar slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak realitystjernens rygg.

Saken fortsetter under bildet.

FRA LYKKELIGE TIDER: Det er Khloe Kardashian som har ansvaret for å ta de medisinske avgjørelsene når det kommer til eks-mannens helse. Her er de sammen i 2011.   Foto: Ap
FRA LYKKELIGE TIDER: Det er Khloe Kardashian som har ansvaret for å ta de medisinske avgjørelsene når det kommer til eks-mannens helse. Her er de sammen i 2011. Foto: Ap Vis mer

Selv om paret signerte skilsmissepapirene i juli er de fremdeles ikke offisillt skilt ennå, og derfor må Khloe ta medisinske avgjørelser på vegne av Lamar - noe hun finner vanskelig.

- Hun hadde aldri drømt om å få et slikt ansvar. Det er veldig overveldende og uventet for henne. Hun har tenkt på ham som en eks, og nå finner hun ut dette. Det er tøft for henne, sier en kilde nær familien til People.com.

- Hun innser at dette bokstavelig talt handler om valg om liv og død, og hun var ikke forberedt på et slikt ansvar.

Brukte 600.000 kr på tre dager

Dennis Hof, som er eieren av bordellet, har fortalt at Lamar sjekket inn lørdag og ble funnet bevisstløs tirsdag ettermiddag ved 15-tiden.

- Han sa at han bare prøvde å komme seg bort fra folk, slik at han kunne få litt alenetid uten presset som følger med den personen han er, sa Hof til People.

Ifølge TMZ, som hevder Odom inntok en farlig form for viagra kalt Reload før han ble funnet, skal basketballstjernen også ha brukt over 600.000 kroner i løpet av de tre dagene han oppholdt seg på bordellet.

Dette inkluderte blant annet to håndplukkede jenter som stilte opp for ham når som helst, og egen VIP-suite med kost og losji.

Saken fortsetter under bildet.

TUNG TID: Her besøker Lamar eks-kjæreste, Liza Morales, og deres felles barn Destiny og Lamar Jr. sykehuset han svever mellom liv og død på.  Foto: Afp
TUNG TID: Her besøker Lamar eks-kjæreste, Liza Morales, og deres felles barn Destiny og Lamar Jr. sykehuset han svever mellom liv og død på. Foto: Afp Vis mer

Venner og familie ber for Lamar

Familie og venner har valfartet fra fjernt og nært for å våke over og be for 35-åringen.

Både Kris Jenner (59), Kim (34) og Kourtney Kardashian (36), Kendall Jenner (19) og Caitlynn Jenner (65) har blitt observert ved sykehuset der Lamar svever mellom liv og død.

Ifølge UsWeekly har Khloé også sørget for at barna han har med eksen Liza Morales, Destiny og Lamar Jr., har kommet seg til byen sammen med sin mor.

Flere av medlemmene i Kardashian- og Jenner-klanen har kommet med reaksjoner på Lamar Odoms alvorlige helsetilstand i sosiale medier.

Sistemann ut er Kourtney. Hun postet torsdag et bilde av sønnen Mason som smilende sitter på fanget til onkelen.

- Jeg tror på makten av bønn for denne vakre sjelen.

 

 

LES OGSÅ: - Mener svigersønnen har godt av fengsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer