Her kollapser han under TV-opptakene

Det ble svært dramatisk da slangepasser Trygve Torkildsen slo hodet i gulvet og ble sendt rett til legevakta.

BESVIMER PÅ TV: - Jeg gikk rett i steinflisene, og pådro meg hjernerystelse. Jeg var nok bevisstløs i cirka ett minutt, og det tok en halvtime før jeg klarte å reise meg opp, sier Trygve Torkildsen til Seher.no. Foto: TV 2
BESVIMER PÅ TV: - Jeg gikk rett i steinflisene, og pådro meg hjernerystelse. Jeg var nok bevisstløs i cirka ett minutt, og det tok en halvtime før jeg klarte å reise meg opp, sier Trygve Torkildsen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
Se video fra da Trygve besvimte under TV-opptak nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag er det premiere på TV 2-programmet «Dyrepasserne». Og allerede i den første episoden blir det svært dramatisk, spesielt for slangepasseren Trygve Torkildsen.

Trygve har passet slanger i flere år, men å se på at en av dem snittes opp blir for mye for slangepasseren, som besvimer - midt under TV-opptakene.

- Det er flere faktorer som nok gjorde at det gikk som det gikk. Jeg hadde vært på jobb siden klokka 6 den dagen, og hadde hverken spist eller drukket. I tillegg var det litt stress, vi måtte rekke å gjøre dette før stedet åpnet om morgenen. Men den største og viktigste faktoren var nok at vi faktisk skar i et dyr, sier Trygve til Seher.no.

Dette er sesong nummer to av «Dyrepasserne», og årsaken til at slangen Cleopatra må opereres i fredagens episode er at flere store egg har satt seg fast i magen på det lange dyret. Nå står hun i fare for å bli blodforgiftet.

Men når veterinæren Rolf Arne skal operere eggene ut, går imidlertid situasjonen altså fra vondt til verre. Trygve som faller om, slår hodet i gulvet og må bæres bevisstløs ut i friluft.

- Jeg gikk rett i steinflisene, og pådro meg hjernerystelse. Jeg var nok bevisstløs i cirka ett minutt, og det tok en halvtime før jeg klarte å reise meg opp. Etterpå ble jeg sendt rett til legevakten. Jeg synes det som skjedde er litt rart egentlig, jeg har jo vært med på mye verre ting før, forteller Trygve Torkildsen til Seher.no.

«Dyrepasserne» ser du på TV 2 fredag klokka 19.30. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Må ta medisiner for å dempe smertene  

Se video fra da Trygve besvimte under TV-opptak her:[obj:media:9977]