Her kollapser han under «Mesternes Mester»

- Jeg tok meg fullstendig ut, sier den tidligere idrettstjernen, Pekka Lindmark.

MÅ HA HJELP: - Det var veldig tøft, selv om det kanskje ikke ser slik ut. Men man henter seg jo inn igjen - heldigvis, sier Pekka Lindmark, som i mandagens svenske «Mesternes Mester» kollapser og må ha hjelp av SVTs legeteam. Foto: Expressen/SVT
MÅ HA HJELP: - Det var veldig tøft, selv om det kanskje ikke ser slik ut. Men man henter seg jo inn igjen - heldigvis, sier Pekka Lindmark, som i mandagens svenske «Mesternes Mester» kollapser og må ha hjelp av SVTs legeteam. Foto: Expressen/SVT Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere hockeymålvakten Pekka Lindmark (53) kollapser og må få hjelp av legeteamet i mandagens episode av svenske «Mesternes Mester». Det skriver Expressen.

Ifølge avisen ble de andre deltagerne svært urolige da de så hvor blek den tidligere idrettstjernen var - og at han lå liggende på bakken.

Det er under en av konkurransene i mandagens episode av den suksessfulle realityserien at 53-åringen kollapser og blir liggende på bakken, mens de andre samler seg rundt for å hjelpe til som best de kan.

SVTs legeteam ble raskt kalt inn og fikk undersøkt ham ordentlig. De andre deltagerne er sjokkerte vitner til det som skjer foran dem.

Her kan du se video av den dramatiske hendelsen (Ekstern lenke).

I programmet forsøker Pekka Lindmark å spøke bort kollapsen. Men etter innspillingen forteller han hvordan han selv opplevde den dramatiske seansen.
 
- Det var veldig tøft, selv om det kanskje ikke ser slik ut. Men man henter seg jo inn igjen - heldigvis, sier han til Expressen.

Presset av å konkurrere i lag, kombinert med en temperatur på nesten 40 grader, var det som gjorde at Lindmark tok seg ut fullstendig.

- Hadde det vært en individuell konkurranse ville jeg ha gitt meg tidligere. Jeg innser jo min begrensning. Jeg tok meg fullstendig ut. Og når man kommer fra «Norra Norrland» er man jo ikke akkurat vant til 40 grader heller, forklarer han til den svenske avisen.

Også under innspillingen av det norske programmet har flere av deltagerne fått problemer. Denne helgen måtte Frode Rønning trekke seg på grunn av en skade, mens Ailo Gaup også fikk problemer under innspillingen, og ble sendt til sykehus på grunn av pustevansker. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble singel etter «Mesternes Mester»