DRAMA PÅ SCENEN: Brian Molko pådro seg, ifølge de andre bandmedlemmene i Placebo, et virus, som i kombinasjon med jetlag og utmattelse, forårsaket at han kollapset på scenen. Foto: Faksimile Youtube
DRAMA PÅ SCENEN: Brian Molko pådro seg, ifølge de andre bandmedlemmene i Placebo, et virus, som i kombinasjon med jetlag og utmattelse, forårsaket at han kollapset på scenen. Foto: Faksimile YoutubeVis mer

Her kollapser han på scenen

Rockestjernen måtte bæres ut av hjelpemannskapet.

Se video av når Placebo-vokalisten blir båret av scenen nederst i saken!

SEHER.NO: Det var under en konsert på Summer Sonic-festivalen i Osaka søndag at Placebo-sangeren Brian Molko (36) plutselig - til stort sjokk for publikum - falt om på scenen. Etter mye om og men ble Molko båret ut av hjelpemannskapet og ført til sykehus, skriver NME.

Heldigvis hadde det ikke skjedd noe alvorlig med vokalisten. Og ifølge bandet selv, var det en kombinasjon av ulike årsaker som gjorde at Molko besvimte under showet.

- Brian har fått et virus, som i kombinasjon med jetlag og utmattelse forårsaket at han kollapset på scenen, skriver de på sin egen hjemmeside.

Men til tross for at det hele en liten periode så svært dramatisk ut, er 36-åringen allerede på bedringens vei, skal man tro de andre bandmedlemmene.

- Takket være rask og profesjonell hjelp, har han hentet seg bra inn og har det bedre, skriver bandet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: På stranden med elektrikerkjæresten

Se video av når Placebo-vokalisten blir båret av scenen her: