Her koker det over for Steven Tyler

Aerosmith-vokalisten raste mot pågående paparazzi-fotografer. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rockestjernen Steven Tyler (64) vant nylig en lang kamp mot paparazziene på Hawaii. Forrige uke godkjente Senatet på den amerikanske øyen den såkalte «Steven Tyler Act».

Lovforslaget innebærer at kjendiser skal ha mulighet til å saksøke paparazzier eller andre fotografer hvis personen tar et bilde eller forsøker å ta et bilde som er sjenerende for objektet.

Dette gjelder også video, lyd og lignende. Spesielt når objektet er i samvær med familien og har en fornuftig grunn til å forvente privatliv.

- Når jeg er i mitt eget hjem og tar en dusj, skifter klær, spiser middag eller feirer jul med barna mine, og jeg ser paparazzier milevis borte med enorme kameralinser, og så ser det samme bilde i People Magazine så er det sårende. Det er det de gjør, de tar hele tiden privatlivet vårt fra oss, sa Tyler til TV-kanalen E! før lovforslaget skulle bli vurdert.

Raste mot fotografene

Nylig ble derimot rockestjernen observert på vei inn på en restaurant i Maui, der han på nytt tar et oppgjør med paparazziene.

- Dere innvaderer privatlivet vårt. Dere tar bilder gjennom vinduer osv, sier Tyler til pressekorpset.

Fotografen svarer at ha tar bildene for publisitet, men får ikke fullført svaret før Tyler igjen snur kamera mot seg selv. 

- Dere tar de for penger, og de får dere ikke av meg. Sug meg! Dere tar bilder av barna mine, kjører etter meg i biler. Det er galskap. Dere kan ikke gjøre det på den måten.

- Hvorfor tar dere de bildene? Bilder av datteren min naken gjennom vinduet når hun kler seg.

Fotografen hevder at de ikke tar den slags type bilder, og at hvis de blir tatt, i såfall ikke blir brukt.

Tyler svarer så at han ikke godtar den slags oppførsel

- Hvis dere hadde vært inne i huset mitt å tatt disse bildene hadde jeg slått dere med et balltre, men det er dere ikke. Dere er på utsiden, så jeg kan ikke gjøre noe. Men det er ikke kult. Det eneste jeg ber om er at dere adopterer lovene og rutinene fra Los Angeles.

«Steven Tyler Act» ble støttet oppunder av andre kjendiser som Britney Spears, Mick Fleetwood og Osborne-familien, som alle hevdet at paparazziene har gjort det vanskelig å leve et normalt liv med familie og venner.

Men det er ikke første gang Tyler har vært negativ ovenfor paparazziene:

 
LES OGSÅ:   Ingen stiv en for Steven

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer