Her koker det over for Paris Hiltons kjæreste

River Viiperi var alt annet enn fornøyd med å bli satt i skyggen av sin berømte samboer.

Publisert
Sist oppdatert
FIKK ALL OPPMERKSOMHETEN: Paris Hilton fikk all oppmerksomheten da kjendisparet skulle forlate flyplassen. Da ble River utålmodig. Foto: All Over Press
FIKK ALL OPPMERKSOMHETEN: Paris Hilton fikk all oppmerksomheten da kjendisparet skulle forlate flyplassen. Da ble River utålmodig. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Det er ikke alltid like enkelt å være kjæresten til en stjerne. Det fikk River Viiperi erfare da han og Paris Hilton (32) ankom flyplassen i Los Angeles søndag etter en ferie.

River ønsket å komme seg raskest mulig hjem, men en rekke fans og fotografer hadde samlet seg for å få en bit av hotellarvingen Paris.

Derfor tok det sin tid å komme seg videre, noe River likte svært dårlig.

Viiperi var åpenbart sint og ropte flere ganger på Paris. Noen gloser sendte han også til fotografene, med klar beskjed om at de skulle komme seg vekk.

Stemningen stod i sterk kontrast til da Seoghør.no møtte paret under årets «Paradise Hotel»-innspilling i Mexico i januar.

- Når jeg har en fridag, elsker jeg å tilbringe den hjemme og å lage mat, sammen med kjæledyrene mine og kjæresten min, sa en forelsket Paris Hilton til Seoghør.no.

Se video øverst i saken!LES OGSÅ: Kom hånd i hånd med ny mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer