Her koker det over for «Luksusfellen»-Silje

Økonomiekspert Silje Sandmæl tror ikke sine egne ører når hun får høre om Marius sitt vanvittige bilønske.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I sesongpremieren på «Luksusfellen» på TV3, får Silje Sandmæl hakeslepp når hun får høre at Marius Olsen (31) fra Våler i Østfold har eid mellom 15 og 20 biler - altså over én bil i året siden han fikk lappen.

Bedre blir det ikke når Marius sin forlovede, Magnhild Hellerud (34), avslører at han få uker tidligere tok henne med for å se på en helt ny bil.

At paret sliter med økonomiske problemer ser ikke ut til å ha lagt noen demper på hans bilinteresse.

Se video øverst i artikkelen!

- Han hadde allerede bestilt tid for å se på bilen, så jeg fikk bare beskjed om å møte opp fordi vi skulle prøve en bil. Vi kan ikke selge én ting til i tap, det er ikke en mulighet, sier Magnhild oppgitt til «Luksusfellen»-ekspertene om Marius' ønske om ny bil.

Når det blir klart at bilen det er snakk om koster drøye 340.000 kroner, tenner økonomieksperten Silje Sandmæl på alle pluggene.

- Men Marius, hvorfor går du i en bilbutikk og ser på en bil til over 300.000, med den økonomien dere har? For meg... Altså, jeg fatter det ikke! utbryter hun irritert.

Saken fortsetter under bildet.

TRENGTE HJELP: Marius Olsen sendte inn søknad til «Luksusfellen» uten at samboeren Magnhild visste det. Men begge priser seg lykkelige over hjelpen de får i programmet.  Foto: TV3
TRENGTE HJELP: Marius Olsen sendte inn søknad til «Luksusfellen» uten at samboeren Magnhild visste det. Men begge priser seg lykkelige over hjelpen de får i programmet. Foto: TV3 Vis mer

Marius prøver å forsvare seg med at han bare ville titte på en bedre bil, siden den de har er så skranglete, men han møter liten forståelse for sitt syn.

Til Seoghør.no beskriver Marius Olsen i dag den sterke reaksjonen til «Luksusfellen»-Silje som en «reality check» om parets alvorlige økonomiske situasjon.

- Jeg har lært meg at billån innebærer mer enn renter, avdrag og diesel. Det er forsikringer, reparasjoner og vedlikehold, det er ganske mange faktorer som gir utgifter. Bil er fryktelig dyrt, sier han til Seoghør.no.

Gjeld på over en million kroner

Samboerparet, som har vært forlovet i fem år, har to barn sammen. I tillegg bor Marius' to barn fra tidligere forhold sammen med dem.

Over flere år har Marius samlet opp en gjeld på godt over én million kroner, og han har tidligere betalt ned gjeld med kredittkort.

Saken fortsetter under bildet.

OPPGITTE: Psykolog Jonas Sharma-Bakkevig og økonom Silje Sandmæl får litt av hvert å bryne seg på når de møter Marius og Magnhild i sesongens første «Luksusfellen»-episode. Foto: TV3
OPPGITTE: Psykolog Jonas Sharma-Bakkevig og økonom Silje Sandmæl får litt av hvert å bryne seg på når de møter Marius og Magnhild i sesongens første «Luksusfellen»-episode. Foto: TV3 Vis mer

Fire av bilene han har eid har blitt brukt i drosjedrift som nå er avviklet. Men de resterende 10-15 bilene har derimot vært mer for fornøyelsens skyld.

- Jeg har gått lei, fått lyst på noe annet, oppgradere til noe mer fancy, få mer utstyr. Jeg var ung og tenkte ikke over konsekvensene på den tida, innrømmer Marius videre.

- Har fått en vanvittig dyr lærepenge

I episoden har Silje Sandmæl regnet ut hvor mye de fire siste bilene til Marius har kostet ham. Hun avslører at over 800.000 kroner har forsvunnet ut med disse kjøretøyene.

Det regnestykket har gjort inntrykk

- Jeg har fått en vanvittig dyr lærepenge, men samtidig er det for seint å angre. Nå må jeg bare løse opp i dette så godt jeg kan, og med hjelpen fra «Luksusfellen» er forutsetningene i hvert fall på plass, sier firebarnsfaren optimistisk til Seoghør.no i dag.

Se hvordan det går med Marius og Magnhild i «Luksusfellen» på TV3 onsdag klokken 20.30.

LES OGSÅ: - Er du gal, mann?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer