<strong>OPPGITT:</strong> Mesterkokken Eyvind Hellstrøm får sin fulle hyre med å inspirere Øystein Ingvaldsen til å bli mer kreativ på kjøkkenet.
OPPGITT: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm får sin fulle hyre med å inspirere Øystein Ingvaldsen til å bli mer kreativ på kjøkkenet. Vis mer

Her koker det over for Hellstrøm

- Du har jo ikke smakt på maten du lager.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Eyvind Hellstrøm nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Eyvind Hellstrøm har flere ganger sagt at han prøver å ha mer tålmodighet med privatpersonene han besøker i sin nye serie «Hellstrøm rydder opp hjemme» enn ved tidligere besøk på norske restauranter.

Men tålmodigheten blir strukket til det ytterste når han i torsdagens episode av TV3-serien skal prøve å inspirere nordlendingen Øystein Ingvaldsen til å bli mer kreativ på kjøkkenet.

Elevens trege innsats for å finne middagsretter på internett og forsøk på å sette dem ut i livet, fører til at det til slutt renner over for mesterkokken.

- Nå har du vært igjennom kokebøkene og på nettet og funnet noen få oppskrifter på tørrfisk.

- Her er det ingen glede å spore, sier han hoderistende.

Øystein sier til kameraene at han aldri har vært glad i å lage mat.

- Folk som legger ut oppskrifter på nettet skulle hatt juling. Det er så ufullkomment. Det står tilsett potetene i kasserollen ... Hadde det stått «hiv potetene i kasserollen» hadde jeg skjønt det, sier han oppgitt.

Eyvind Hellstrøm svarer med å insistere på at han må våge å gå utenom oppskriftene.

- Du har jo ikke smakt på maten du lager. Du må bruke sansene, oppfordrer han.

Se klipp fra «Hellstrøm rydder opp hjemme» nederst i artikkelen!

 «Hellstrøm rydder opp - hjemme» ser du torsdager klokken 20.00 på TV3. Se stor TV-guide her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Giftet seg tre dager før Hellstrøm kom

[obj:media:10195]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer