Her koker det over for Bieber

Se øyeblikket som fikk flere av popstjernens fans til å gråte i skuffelse under Oslo-konserten.

SEOGHØR.NO: Forventningene var store da Justin Bieber (21), en av verdens største internasjonale popstjerner besøkte Norge torsdag kveld.

«Baby»-sangeren gjestet TV 2-talkshowet «Senkveld» med Thomas Numme og Harald Rønneberg, før han skulle holde en intimkonsert med fem-seks sanger foran et eksklusivt publikum på Chateau Neuf i Oslo.

Men etter én eneste sang brøt Bieber avtalen med TV 2 og stormet av scenen.

Se video av skandaleopptredenen øverst i saken!

Bieber forlot scenen etter at en person i publikum sølte litt vann på scenekanten, og artisten ville gjerne tørke det vekk før han fremførte resten av sangene. En hysterisk fan prøvde, ikke uventet, å ta skjorta han moppet med og da var det nok for den canadiske popstjernen.

FORLOT SCENEN: Justin Bieber nektet å synge mer enn en sang etter at en fan sølte vann på scenen i Oslo torsdag. Foto: NTB scanpix
FORLOT SCENEN: Justin Bieber nektet å synge mer enn en sang etter at en fan sølte vann på scenen i Oslo torsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2 sier at det var uakseptabelt.

- Dette er et soleklart brudd på den avtalen vi hadde med Justin Bieber, sier han til NRK.

Ifølge Aftonbladet stormet også den «Sorry»-aktuelle sangeren ut fra et intervju på radioprogrammet «Y no te pierdas nada» i Spania onsdag.

- De sa til oss at han kjente seg overveldet over at det var så mye folk i studio, sier en representant for programmet til El País.

Bloggeren Linni Meister var tilstede under Oslo-konserten og sier til Seoghør.no at hun måtte trøste skuffete Bieber-fans.

- Folk gråt rundt meg og var helt fra seg. Det var noen jenter som besvimte og måtte bli båret ut der i fra, da de hørte han ikke kom tilbake ut på scenen.

LES OGSÅ: Bieber skrøt av norske fans