Her koker det over for Aylar

«MasterChef»-deltageren rasende over dagens utfordring.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I torsdagens episode av «MasterChef» er det skuespiller og pokerspiller Aylar Lie (30), programleder Sigurd Sollien (48) og artist Guri Schanke (52) som kniver mot hverandre på kjøkkenet.

Men en av dagens utfordringer, som innebærer å lage en pai, får det til å renne over for Aylar - som tidligere har innrømmet overfor Seoghør.no at hun såvidt kan koke et egg.

Under paiutfordringen får hun ureglementert hjelp fra Sigurd Sollien, noe som får dommer Kjartan Skjelde til å gripe inn.

- Jeg må dessverre skuffe deg, Aylar. Du får ikke lov til å få noe av Sigurd, forklarer han - før Aylar noe slukøret går bort til en gryte og heller ut paifyllet hun har fått hjelp med.

DÅRLIG GRUNNLAG: Aylar Lie har tidligere fortalt Seoghør.no at hun aldri hadde laget noe fra bunnen av før hun ble med i «MasterChef» på TV3. Foto: Stella Pictures
DÅRLIG GRUNNLAG: Aylar Lie har tidligere fortalt Seoghør.no at hun aldri hadde laget noe fra bunnen av før hun ble med i «MasterChef» på TV3. Foto: Stella Pictures Vis mer

I frustrasjon ender hun opp med like gjerne å slenge fra seg hele paien, og kjøkkensleiva, på kjøkkenbenken - mens dommer Kjartan blir stående helt målløs et øyeblikk.

Se hele utbruddet til Aylar i videovinduet øverst i saken!

- Jeg ble bare frustrert og irritert og sint på meg selv fordi jeg ikke får til... noen verdens ting!, forklarer Aylar Lie, som nylig ble friskmeldt etter fire år med sykdom, i programmet.

Hvordan det går med Aylar til slutt kan du få med deg i «MasterChef» på TV3 klokken 19.30!

LES OGSÅ: - Jeg elsker Mariah Carey

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer