Her knuser Rybak fela - igjen!

- Jeg føler at vi må jobbe litt med imaget, mener Didrik Solli-Tangen.

TAR AV: Alexander Rybak knuser fiolinen sin i torsdagens «Hvem kan slå Aamodt og Kjus». Foto: TVNorge
TAR AV: Alexander Rybak knuser fiolinen sin i torsdagens «Hvem kan slå Aamodt og Kjus». Foto: TVNorge Vis mer
Se video fra da Alexander Rybak knuser sin fiolin nederst i saken!

SEHER.NO: I torsdagens «Hvem kan slå Aamodt og Kjus» er det Melodi Grand Prix-stjernene Alexander Rybak og Didrik Solli-Tangen som skal konkurrere mot de tidligere alpinheltene Lasse Kjus og Kjetil André Aamodt.

De to artistene gir jernet for å vinne konkurransen, som blant annet innebærer å heise lagkameraten opp i lufta, smake seg fram i blinde, samt bygge det høyeste legotårnet. Men Rybak og Solli-Tangen vekker også oppsikt idet de entrer scenen i TVNorge-programmet.

Med fiolinen i sin høyre hånd tar nemlig Rybak skikkelig fart, hopper opp i lufta - og smeller fela i scenegulvet.  

- Jeg føler at vi må jobbe litt med imaget, vi trenger et tøffere image, sier Didrik Solli-Tangen like etterpå i programmet.

Dette er derimot ikke den eneste gangen at 24-åringen angivelig knuser instrumentet han er så berømt for. I juni skrev Seher.no at Rybak, som skulle være en del av TV-konserten «Lotta på Liseberg», skal ha slått fiolinen mot noen scenerekvisitter idet han startet på hiten og seierslåten fra Eurovision, «Fairytale».

Årsaken var at prøvene ikke gikk slik han ville.

- Alexander knuste fiolinen sin. Det er ikke rasjonelt, men det er menneskelig, og han har aldri vært redd for å vise sine menneskelige sider. Heller ikke de dårlige, sa Rybaks pressetalsmann Kjell Arild Tiltnes til VG den gang.
 
I «Hvem kan slå Aamodt og Kjus» er derimot det hele et stunt fra den vanligvis svært så blide musikerens side...

Foruten de allerede nevnte aktiviteter skal musikerne og alpingutta i kveld også vise beinmuskler i «Pedalbåten» og godt håndlag med kaviartuben i «Kaviar-rally». De får også testet kastearmen i «Ballretur» og i øvelsen «Skrutrekker’n» gjelder det å, så fort som mulig, skru ut skruer i en bjelke som henger over hodet deres.

Det har ikke torsdag ikke lyktes Seher.no å komme i kontakt med Alexander Rybak.

«Hvem kan slå Aamodt og Kjus» ser du på TVNorge torsdag klokka 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
Kuppet premiere med mystisk date 

Se video fra da Alexander Rybak knuser sin fiolin på TV her:

[obj:media:9175]