Her knekker Anna Anka sammen

– Barna kommer til meg og sier at «pappa sier at vi ikke skal få møte deg mer». Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I programmet «Svenske Hollywoodfruer» framstår Anna Anka (41) som en sterk, og til tider kald kvinne, som ikke lar seg rive med av følelser.

Men i det nye programmet «Hissen», som hadde premiere på svenske Kanal 5 onsdag, får seerne oppleve en helt annen side av den kontroversielle svensken.

Her blir Anka intervjuet av den svenske programlederduoen Filip Hammar og Fredrik Wikingsson i en heis. Og det er når samtalen kommer inn på hennes kamp om å beholde foreldreretten for barna at Anka tar til tårene.

– Det pågår hver dag og det slutter aldri, sier hun.


Anka har datteren Ellie (9) fra ekteskapet med Louis Yeager, og sønnen Ethan (7) fra ekteskapet med artisten Paul Anka (71).

I heisen forteller hun at de to eks-mennene har gått sammen for å prøve å ta fra henne foreldreretten, og Anka innrømmer at situasjonen tærer på psyken.

– Men ikke søren om de skal få knekke meg!

Realitystjernen forteller at hun vet at eks-mannen snakker stygt om henne til barna.


– Barna kommer til meg og sier «pappa sier at du ble arrestert» og «pappa sier at vi ikke skal få møte deg mer».

– Han bruker barna som en formidlingskanal, og det gjør meg forbanna. For det er ikke meg han sårer, men dem.

Snart er Anna Anka tilbake på norske TV-skjermer. Programmet «Slik ble vi svenske Hollywoodfruer», starter på norsk TV3 i slutten av februar.

Se klippet i videoen over, og se hele programmet på Kanal5play.se   

LES OGSÅ: – Det er enkelt å bli paranoid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer