Her kliner Tone til fra scenen

- Han var vel litt scenekåt, sier Tone Damli Aaberge til Seher.no.

FØLELSESLADD: Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie viste sin forelskelse fra scenen i Kulturkirken Jacob torsdag kveld. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FØLELSESLADD: Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie viste sin forelskelse fra scenen i Kulturkirken Jacob torsdag kveld. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag var det Costume Awards i Kulturkirken Jakob i Oslo. Der var det ingen ringere enn Tone Damli Aaberge (22) som igjen stjal showet, etter at hun vant prisen for årets best kledde kvinne.

Men det var kanskje ikke Tone som stjal showet allikevel. Da prisen «Årets best kledde mann», som den tidligere snøbrettkjøreren Daniel Franck vant, bestemte nemlig kjæresten hennes, Aksel Hennie, seg for å dra mikrofonen opp av Francks bukse. For publikummerne så det nesten ut som en seksuell tilnærmelse.

Etterpå - da Tone vant prisen «Årtets best kledde kvinne» - bestemte han seg for å kline hardt og lenge med sin kjæreste fra scenen.

- Det var veldig uventet, for Aksel skulle egentlig ikke gå opp på scenen. Men han var vel litt scenekåt, da. Så det var veldig hyggelig, sier Tone Damli Aaberge til Seher.no.

Aksel vant ingen pris denne kvelden. Det gjorde derimot kjæresten hans. Men det var ikke Tone helt enig i.

- Nei, det er helt sykt. Det er helt latterlig. Jeg bruker mye penger på klær, jeg er opptatt av klær. Men jeg føler at det er så mange andre som er så ekstremt velkledde. Og det er sikkert noen som vil være uenige i denne prisen, men jeg er utrolig glad og jeg prøver så godt jeg kan, forteller hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Lettkledd Tone kan stoppe blad på I Ipad  
 
Se video fra da Tone klinte til med Aksel her:[obj:media:9320]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer