Her kliner Else med Vibeke Skofterud

- Håper det var like godt for deg som for meg.

SEOGHØR.NO: I onsdagens «Det er lov å være blid med Else» på TV 2 blir det hett mellom Else Kåss Furuseth (35) og den tidligere skistjernen Vibeke Skofterud (35).

Else er som vanlig på jakt etter å finne ut hvem som er Norges beste kysser. Tidligere har hun kysset med bl.a. Ravi, Magnus Devold, Einar Tørnquist og Stian Blipp, men denne gangen er det en kvinne som skal til pers.

Etter noen hete blikk, går Else og Vibeke bort til hverandre og begynner å råkline. Det hele varer i 20 sekunder, og smilene sitter løst etterpå.

Til Seoghør.no sier Vibke følgende om opplevelsen:

- Jeg beskriver kysset som lidenskapelig... I hvert fall fra min side. Jeg gikk inn for å vinne, så det måtte bli noe vått og heftig.

I etterkant av innspillingen kommenterte også Skofterud kysset på sin egen Instagram-side.

«Håper det var like godt for deg som for meg, Else», skriver hun.

FLØRTER: Else Kåss Furuseth og Vibeke Skofterud flørter i noen sekunder, før det hele ender med et langt kyss. Foto: TV 2
FLØRTER: Else Kåss Furuseth og Vibeke Skofterud flørter i noen sekunder, før det hele ender med et langt kyss. Foto: TV 2 Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

På sin blogg utdyper hun hvordan hun opplevde kysset:

«Hadde en litt spesiell avslutning på kvelden i går, råklining med the one and only Else Kaas Furuseth var et faktum. I baren med frekke skinnjakker og en øl hver var stemningen såpass god at det bare måtte ende med litt klining. Musikken bøy opp til hete tanker og ingenting ble lagt i mellom. Sveisen til Else dro ikke akkurat stemningen ned heller…»

PÅ JAKT: Else Kåss Furuseth prøver å finne Norges beste kysser. Her er hun i aksjon med Magnus Devold fra et tidligere program. Foto: Det er lov å være blid med Els
PÅ JAKT: Else Kåss Furuseth prøver å finne Norges beste kysser. Her er hun i aksjon med Magnus Devold fra et tidligere program. Foto: Det er lov å være blid med Els Vis mer

«Det litt spesielle med settingen var kanskje at det var en konkurranse.. Kliner Skofterud bedre enn Stian Blipp og Ravi??  Er damelepper bedre enn mannelepper for en dame som har vist seg og falle for begge deler. Hvor havner jeg på skalen..»

Og skal man tolke ut fra reaksjonene fra salen, var kyssingen svært populær. Den hete seansen blir mottatt med hyl og applaus.

Hva Else synes om kysset, er foreløpig uvisst. TV 2s pressekontakt Bjarne Laastad sier at Else ikke ønsker å avsløre dommen før i onsdagens program.

– Livet går som som oftest ikke rett vest, ad dundas, den veien høna sparker, og da synes jeg det er å deilig å premiere livsglede. Både egen og andres, har Else uttalt til TV 2 om sitt eget program.

Se kyssingen i videovinduet øverst i saken!

«Det er lov å være blid med Else» sendes onsdag klokken 21.40 på TV 2.

LES OGSÅ: Endelig snakker Else om Kardashian-bildet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.