Her kliner de til

Else Kåss Furuseth: - Dette kan dere legge rett ut på Youtube.

KLINTE TIL: Else Kåss Furuseth overtalte Anne Grete Preus til et skikkelig lesbekyss under Aksepts årlige gratiskonsert.  Foto: Stella Pictures
KLINTE TIL: Else Kåss Furuseth overtalte Anne Grete Preus til et skikkelig lesbekyss under Aksepts årlige gratiskonsert. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Didrik Solli-Tangen (22), Anne Grete Preus (53) og Else Kåss Furuseth (29) var blant stjernene som var med på å sette hiv-positives livssituasjon på dagsordenen, da de tirsdag deltok på Aksepts årlige hagekonsert.

Arrangementet var niende år på rad at Aksept inviterte til den stjernespekkede gratiskonserten, som er tilknyttet  Kirkens Bymisjon, som arbeider for hiv-positive og deres nærmeste.

I fjor var 1600 mennesker tilstede under konserten, men ukens arrangement toppet dette, da hele 1805 mennesker var samlet i kveldssolen for å få med seg artistene.

Både Preus og Solli-Tangen opptrådde under konserten, mens «Torsdag kveld fra Nydalen»-komiker Else Kåss Furuseth var kveldens konferansier.

Og da komikeren, som stod frem som lesbisk i fjor, introduserte Preus, som også er lesbisk, skapte hun latter blant publikummerne ved å si at alle skikkelige show måtte ha et obligatorisk lesbekyss, skriver
nettstedet Gaysir.

Kledd ut som Preus' dobbeltgjenger, med lyse klær og blond parykk, klarte hun tilslutt å overtale den kjente artisten til å bli med på kysset, i ekte «Madonna og Britney»-stil.

- Dette kan dere legge rett ut på Youtube, lo komikeren.


MGP-helt Didrik Solli-Tangen skapte også stor jubel da han kom på scenen, og 22-åringen kunne fortelle at han synes det er svært viktig å støtte «Aksept»s arbeid.

- Jeg syns det er kjempemorsomt å få være med på slike arrangementer og støtte en god sak. Det er jo ikke alt jeg får tid til, men jeg er veldig glad for at jeg fikk være med på dette. Det er viktig å tenke på den syke, men også hele familien rammes, og der gjør «Aksept» en veldig god jobb, sa Didrik til Gaysir.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er veldig, veldig flau