Her klikker hun på fotografen

Amanda Bynes ble sinna.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Amanda Bynes (26) er nok en gang i trøbbel. Den tidligere tenåringsstjernen var ute å shoppet på Sunset Blvd i Hollywood da hun så at hun ble fotografert av en paparazzi.

Bynes var ikke komfertabel med hvordan hun så ut, og forsøkte derfor å få fotografen til å slette bildene han hadde tatt av henne. De to ble enige om å slette bildene og ta noen nye.

Men etter det blir det stygt. Først kommer Amanda Bynes og fotografen i håndgemeng over kameraet til paparazzien, noe som ender med at fotografen hevder at Bynes har skadet ham. Bynes svarer at hun aldri rørte han. Deretter skal Bynes ha kloret fotografen på armen og i nakken.

Bynes har blitt en paparazzi-magnet etter bilen hennes ble beslaglagt fordi hun hadde kjørt uten et gyldig førerkort og i beruset tilstand.

Kilder har den siste tiden hevdet at Bynes sliter med psykiske problemer, men stjernen selv slår ifølge nettstedet tilbake mot ryktene, og mener hun har det bra.

Det spørs imidlertid om ryktene blir noe svakere etter denne episoden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hvorfor havner jeg i fengsel, når hun går fri?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer