SINT: - Du kan ikke bestemme reglene på dette! Jeg sier at av de fire som er igjen, er det henne jeg har mest tro på, sier Peter Peters til Mira Craig i promoen for "X Factor". Foto: TV 2
SINT: - Du kan ikke bestemme reglene på dette! Jeg sier at av de fire som er igjen, er det henne jeg har mest tro på, sier Peter Peters til Mira Craig i promoen for "X Factor". Foto: TV 2Vis mer

Her klikker han på Mira

X Factor-dommerne i tottene på hverandre under innspilling.

SEHER.NO: Fredag er det premiere på TV 2s nye storsatsing, "X Factor", der 8.000 sanghungrige får muligheten til å gjøre sin store drøm til virkelighet.

I "X Factor" finnes det ingen øvre aldersgrense. I tillegg åpner man for både soloartister og sanggrupper. I dommerpanelet sitter "som vanlig" Jan Fredrik Karlsen, som denne gangen har med seg artist og sanger Mira Craig, samt "Madcon"-manager, Peter Peters.

I promoen for programmet kan man se at alt ikke er like lystig blant dommertrioen. Blant annet går Mira Craig og Peter Peters skikkelig i tottene på hverandre når de skal bli enige om hvilke deltagere som fortjener å være med videre i programmet.

- Dette er helt usystematisk. For det første har hun allerede gått ut. For det andre...

Ordene kommer fra Mira, som sporenstreks blir avbrutt av kollega Peters.

Har du et tips om en X factor-deltaker? Tips oss på seher@seher.no

- I din verden, ikke i min. Sånn er regelen, hun er ute - du må velge først! sier han, før Mira igjen prøver å argumentere for seg - uten hell.

- Du kan ikke bestemme reglene på dette! Jeg sier at av de fire som er igjen, er det henne jeg har mest tro på, nærmest skriker Peters.

Fredag kveld er det altså premiere på det som er TV 2s største underholdningssatsning noensinne. Og skal man dømme etter krangelen i promoen, får Jan Fredrik rett i det han sier i slutten av det samme klippet.

- Kjedelig blir det ikke...
Tidligere i sommer innrømmet dommer Peter Peters at det til tider gikk hardt for seg under innspillingen.

- Jeg tror jeg, Mira og Karlsen krangla i tre timer om å sile ned de siste. Det var blod og tårer, sa Peter Peters til Seher.no.

Krangelen mellom Mira Craig og Peter Peters ser du her (Ekstern lenke).

Fredag vises auditionrundene fra Oslo. Det hele ser du på TV 2 klokka 20.00.

Har du et tips om en X factor-delatker? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg har ikke ligget med så mange