<strong>ILLSINT:</strong> En illsint Nicolas Cage stod og skrek og hylte utenfor en nattklubb i Bucure&#351;ti i helgen. Et forskrekket øyenvitne la senere ut et videoklipp av opptrinnet på YouTube.  Foto: YouTube
ILLSINT: En illsint Nicolas Cage stod og skrek og hylte utenfor en nattklubb i Bucureşti i helgen. Et forskrekket øyenvitne la senere ut et videoklipp av opptrinnet på YouTube. Foto: YouTube Vis mer

Her klikker det for superstjernen

Nicolas Cage fikk raseriutbrudd og truet gjester utenfor nattklubb. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
 Se Nicolas Cage gå «amok» nederst i saken!

SEHER.NO:   Hollywoodstjernen Nicolas Cage (46) var i helgen i Bucureşti i Romania, hvor Cage spiller inn deler av filmen «Ghost Rider: Spirit of Vengeance».

46-åringen, kjent fra storfilmer som «The Rock», «Con Air» og «National Treasure», virket imidlertid ikke i særlig godt humør under oppholdet.

Natt til lørdag besøkte filmstjernen og flere venner en nattklubb i den rumenske hovedstaden, og skal ha virket blide og lystige.

På vei ut av lokalene klokken 05.00 søndag morgen, havnet imidlertid Cage i en svært høylytt og aggressiv krangel med tre andre gjester fra nattklubben, skriver Contactmusic.com.

Årsaken til konflikten er uviss, men Cage skal ha mistet besinnelsen totalt og skreket en rekke skjellsord etter gjestene. 

Opptrinnet ble filmet av en forskrekket tilskuer, som senere la ut klippet på YouTube.

I videoen hører og ser man en tydelig beruset Cage som hyler og skriker til de tre sjokkerte gjestene - én mann og to kvinner:

- Kom dere i bilen og gå herfra! Ellers...bare kom igjen! Jeg vil faen meg dø for ære. Jeg kan faen meg dø akkurat nå, hyler han illsint, mens flere av vennene forsøker å roe ham ned.

Ifølge Contact Music skal skuespillerstjernens livvakter ha prøvd å dra ham bort fra krangelen, men Cage nektet.

- Ikke rør meg din lille bitch, skrek han videre, før han pekte på øynene sine og ropte: «se øynene mine, respekter dem slik dere respekterer meg».

En kompis av skuespilleren forsøkte deretter å få ham inn i en ventende bil, og etter mye oppstyr klarte vennene tilslutt å overtale en illsint Cage til å forlate stedet.

Rett før han satte seg inn i bilen ropte han imidlertid nok en gang «jeg vil dø for ære!».

Det merkelige opptrinnet har vekket stor oppsikt, og både amerikanske og internasjonale medier spekulerer nå i om hva som kan ha vært galt med filmstjernen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Gjeldsmareritt for Cage
 
Se Nicolas Cage gå «amok» nedenfor: 
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer