Her klikker det for Disney-stjernen

Vansessa Hudgens ble rasende da hun ble tatt på fersken.

TATT PÅ FERSKEN: Vanessa Hudgens prøver å opprettholde et uskyldig image, men det er ikke lett når bilder som dette dukker opp.  Foto: All Over Press
TATT PÅ FERSKEN: Vanessa Hudgens prøver å opprettholde et uskyldig image, men det er ikke lett når bilder som dette dukker opp. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «High School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens (22) ble alt annet enn fornøyd da en paparazzi foreviget henne med en sigarett i munnen denne uken.

Mandag var skuespillerinnen nemlig ute på en kjøretur i Los Angeles med noen venner, og tente seg en røyk der hun satt i forsetet. Like visste hun at vennegjengen ble forfulgt av en fotograf.

Ifølge The Sun stormet 22-åringen ut av bilen da hun oppdaget fotografen. Kun iført en løs genser med svart undertøy under, stormet 22-åringen ned gaten og etter fotografen for å gi ham en lærepenge.

Hudgens har de siste årene desperat forsøkt å beskytte imaget sitt. Dette er nemlig ikke første gang stjernen opplever å få spredd uheldige bilder av seg på internett. I 2007 og 2009 ble en rekke nakenbilder av henne ble spredd på nettet.

Hudgens har i ettertid sagt at hun føler seg overkjørt etter at nakenbildene av henne lekket, slik at en hel verden fikk se henne i Evas drakt.

- Det er skikkelig uheldig, og fram til nå har folk hatet meg for det, men det er ikke som om jeg valgte å vise de fram til verden, hvis du skjønner? uttalte hun i 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hudgens fortviler over ny nakenskandale 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer