HISSIG: Lily Allen slåss om kameraet med Sylvia Linares. Tidligere sparket hun ned en annen fotograf.  Foto: Manuil Yamalyan / WENN
HISSIG: Lily Allen slåss om kameraet med Sylvia Linares. Tidligere sparket hun ned en annen fotograf. Foto: Manuil Yamalyan / WENNVis mer

Her klikker det for Allen

Disse bildene kan bli avgjørende hvis Lily Allen må i retten.

BILDESPESIAL: Her går Lily Allen til angrep

SEHER.NO: Torsdag måtte Lily Allen inn til avhør hos politiet i London.

22-åringen skal ha banket opp minst to fotografer utenfor en nattklubb i London i mars i år.

-Hun gikk berserk, sa fotograf Kevin Rush, etter hendelsen.

På bildene over blir den kvinnelige Paparazzi-fotografen Sylvia Linares angrepet av Allen utenfor nattklubben Wardour Club, like etter at Rush blant annet ble sparket ned med et karatespark av superstjernen. Allen skal også ha forsøkt å ta kameraet fra flere andre fotografer.

Allen ble formelt arrestert etter avhøret torsdag, men ble løslatt mot kausjon etter å ha avgitt DNA-prøve og blitt tatt bilde av.

Lily Allen skriver selv i sin egen blogg at hun er lei av å være kjendis, og legger skylden på media. Men selv om den unge artisten åpenbart har fått nok av alle paprazzi-fotografene som følger henne rundt, har hun i det siste også lært seg å snylte på dem.

-De gir meg røyk og penger til parkometeret, uttalte hun i mai i år.

Men artisten som blant annet er kjent for sangen ”Smile”, har sitt å stri med. Hun innrømmer at hun i en alder av 22 år er blitt alkoholiker.

- Jeg er en alkoholiker nå. Det er ikke bra, og det er grunnen til at jeg vil tilbake til studioet. Jeg har dratt meg selv til siden og sagt til meg selv at jeg kommer til å dø hvis jeg fortsetter, har hun tidligere uttalt.

BILDESPESIAL: Her går Lily Allen til angrep