Her klarer hun ikke å holde seg lenger

Rihanna kom med avsløringer om sitt eget sexliv da hun gjestet «Alan Carr: Chattyman».

SEOGHØR.NO: Popstjernen Rihanna (25), kjent for hitlåter som «Diamonds» og «Man down», er denne uken gjest hos Alan Carr på BBC Entertainment torsdag kveld.

Rihanna reiser for øyeblikket verden rundt med turneen «Diamonds World Tour». Til helgen skal popstjernen spille i Johannesburg, Sør-Afrika.

Selvom Rihanna reiser verden rundt og besøker mange forskjellige land og byer blir det ikke så mye tid til å besøke turistattraksjoner. Sangeren forteller at siden hun som regel ikke har mulighet til å bevege seg fritt ute i gatene, velger hun som regel bare å bli værende på hotellrommet.

PÅ TURNÈ: Rihanna reiser verden rundt i forbindels med turneen «Diamonds World Tour».  Foto: Stella Pictures
PÅ TURNÈ: Rihanna reiser verden rundt i forbindels med turneen «Diamonds World Tour». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg elsker å gå rundt på gatene, men det er umulig å bevege seg så fritt som jeg skulle ønske. Men jeg skulle gjerne ha levd et vanlig liv, forteller Rihanna under talkshowet.

Rihanna er kjent som en partyjente som ikke har noe imot en real fest ut i de små natterstimene. Sangeren legger også ofte ut utfordrende bilder av seg selv på instagram og twitter.

INSTAGRAM: Rihanna deler store deler av privatlivet sitt med tilhengerene på Twitter og Instagram. Foto: Stella Pictures
INSTAGRAM: Rihanna deler store deler av privatlivet sitt med tilhengerene på Twitter og Instagram. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den britiske talkshow-verten Alan Carr klarer dermed ikke å dy seg, og spør Rihanna om hvordan hun får tilfredstillt behovene sine seksuellt når hun er ute på turné.

- Jeg er en skikkelig kjedelig rockestjerne. Jeg gjør ingenting. Det er så pinlig og patetisk. Jeg har blitt ganske firkantet i det siste, forteller en lattermild Rihanna.

Se klipp fra episoden i videoen øverst i saken!

Programmet sendes torsdag kl. 22.00 på BBC Entertainment. 

LES OGSÅ:  - Jeg mistet jomfrudommen som 8-åring

Måtte rømme fra stranden:

Se stjernenes bikinitabber: