Her kjører Jeremy Clarkson sin siste runde på Top Gear-banen

- Jeg føler meg litt trist.

SISTE TUR: Jeremy Clarkson fikk selskap av racing-kjøreren Marino Franchitti og Pink Floyds trommeslager Nick Mason da han kjørte rundt Top Gear-banen for siste gang. Foto: Twitter
SISTE TUR: Jeremy Clarkson fikk selskap av racing-kjøreren Marino Franchitti og Pink Floyds trommeslager Nick Mason da han kjørte rundt Top Gear-banen for siste gang. Foto: Twitter Vis mer

SEOGHØR.NO: Det skapte stor sorg blant millioner av «Top Gear»-fans, da det tidligere i år ble kjent at den karismatiske programlederen Jeremy Clarkson ikke fikk fornyet sin kontrakt.

Årsaken var at Clarkson skal ha slått en av produsentene under en krangel om varm mat, da de spilte inn den siste sesongen.

I det populære programmet, som her til lands har blitt sendt på NRK, har Clarkson og medprogramlederne Richard Hammond og James May brukt mye tid på Top Gears egen bilbane.

Mandag tok Clarkson farvel med banen, ved å kjøre en siste tur rundt den.

«Jeg har kjørt min siste runde på Top Gear-banen. Føler meg litt trist over å forlate stedet for godt,» skrev Clarkson etter endt dyst.

Clarkson fikk selskap i bilen av racingkjøreren Marino Franchitti og Pink Floyds trommeslager Nick Mason.

Kjøreturen skal ha blitt arrangert for å samle inn penger til veldedighet. Men det var ikke bare muligheten til å samle inn penger som gledet bilgale Clarkson.

«To ting når det gjelder den siste runden. Den skaffet mange penger til en god sak, og jeg tok tidenes sladd gjennom Chicago (en av delene på Top Gear-banen, red.anm),» skriver Clarkson på Twitter.

Clarkson har foreløpig ikke bekreftet hva han planlegger å gjøre i fremtiden, selv om det lenge har versert rykter om at han vil lede et nytt bilprogram på en annen TV-kanal.

LES OGSÅ: - Han slo en av produsentene