JERNMASKE: Thomas Numme prøver å holde konsentrasjonen mens han blir piercet i ørene i «Camp Senkveld» Foto: TV 2
JERNMASKE: Thomas Numme prøver å holde konsentrasjonen mens han blir piercet i ørene i «Camp Senkveld» Foto: TV 2 Vis mer

Her kjører han nålen gjennom Senkveld-Thomas

- Dette er blant det mest smertefulle vi har vært med på.

Publisert
SEHER.NO: Sammen med kjendiser som blant annet popartisten Lise Karlsnes, OL-vinner Olaf Tufte og «Raske Menn»-duoen Øyvind Rafto og Anders Hoff konkurrerer programlederene Thomas Numme og Harald Rønneberg hver uke om hvem som har det tøffeste kjendislaget i «Camp Senkveld».

Til Seher.no avslører imidlertid Thomas Numme (40) at han i kveldens innslag gikk lenger enn noen gang før i å teste smerterskelen.

Det manglet nemlig ikke på smerteskrik da kjendislagene ble utfordret til å ta flest mulig piercinger.

- Dette var blant det mest smertefulle vi har vært med på. Helt på høyde med spikermatte og boksering, sier Numme til Seher.no.


Mens Susann Goksør Bjerkrheim valgte å pierce seg i det ene brystet, stakk Thomas - som er sønn av det tidligere Dizzie Tunes-medlemmet Yngvar Numme - hull på begge ørene, i tillegg til at han fikk en ny dekorasjon på navlen.

- Jeg har aldri vært i nærheten av å få meg en piercing tidligere. Da jeg var ung og spilte i band fikk jeg beskjed om å flytte ut i garasjen hvis jeg tok hull i øret. Nå endte jeg opp med to hull i hvert øre og et i navlen. Så ut som en vikarlærer som fortsatt er veldig glad i Spice Girls.

Thomas avslører at «Raske Menn»-guttene Øyvind Rafto og Anders Hoff - som konkurrerer på hvert sitt lag - også konkurrerte internt om hvem som var tøffest.

- Anders røpte for meg før konkurransen at han var sikker på at Øyvind var for prippen til å stikke hull i kroppen. Det viste seg å ikke stemme. Raske menn er tøffe menn, begge to.


Hvem som til slutt trakk det lengste strået blir avslørt i kveldens «Senkveld»-sending.

Numme var imidlertid ikke sen med å fjerne sine nye kroppssmykker etter at konkurransen var over.

- Jeg vet ikke hvor stilig det ville vært å beholde den navleringen, så nei har ikke spart på noen, sier han til Seher.no.

«Senkveld» ser du på TV 2 kl 22.15. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Satte piercing i puppen - på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer