Her kastes Gunilla ut fra «Hollywoodfruer»-festen

TV-profilens utsagn ble for drøy kost for Åsa Vesterlund og venninnene hennes.

SEOGHØR.NO: For «Svenske Hollywoodfruer»-fansen er den evige konflikten mellom Gunilla Persson (56) og Åsa Vesterlund (39) en velkjent sak.

I ukens episode av TV3-programmet bestemmer Åsa seg likevel for å invitere Gunilla på hunde-party hjemme hos seg selv.

Men ikke overraskende tar det bare en kort stund før de to nok en gang ryker i tottene på hverandre. Erkefiendene plukker opp tråden fra en krangel tidligere i sesongen, og snart hagler skjellsordene og utskjellingene over hodene på de andre gjestene.

Se video øverst i saken!

Etter å ha diskutert heftig med Gunilla, som hardnakket påstår at hun aldri har gjort noe galt, får Åsa til slutt nok og kaster TV-kollegaen ut fra festen:

- Det der var slemt, det der var ikke OK. Ta tingene dine og kom deg til h*lvete ut! Nå er det nok! Ut, tordner vertinnen mens hun peker mot utgangen.

Saken fortsetter under bildet

BITRE FIENDER: - Hun må være ustabil, uttaler Gunilla om Åsa under videoklippet.  Foto: TV3
BITRE FIENDER: - Hun må være ustabil, uttaler Gunilla om Åsa under videoklippet. Foto: TV3 Vis mer

- Dette er galskap 

Både Isabel Adrian, som er gift med DJ og plateprodusent Steve Angello (33), og «Alt for Norge»-profil Shanna Olson er oppgitte vitner til krangelen.

- Dette er galskap. Fullstendig galskap! Jeg skulle ønske jeg snakket svensk, slik at jeg forsto hva de skrek til hverandre. Jeg har aldri vært på et lignende hunde-party, sier Shanna lattermildt i videoen. 

Se den høylytte krangelen mellom Gunilla og Åsa i videoen øverst i saken!

Krangelen utvikler seg ytterligere når Gunilla begynner å gå løs på venninnen til Åsa under selskapet. 

- Jeg trodde ikke at Åsa menget seg med «white trash». Bare se på den kroppen, er det noe å bli misunnelig på, bryter Gunilla ut mot en av festdeltakerne. 

Saken fortsetter under bildet

HEFTIG KRANGEL: Åsa og venninnen går sammen for å kaste ut Gunilla fra hunde-partyet. Da raser det for alenemoren.  Foto: TV3
HEFTIG KRANGEL: Åsa og venninnen går sammen for å kaste ut Gunilla fra hunde-partyet. Da raser det for alenemoren. Foto: TV3 Vis mer

Alt for datteren 

Den single alenemoren Gunilla havner ofte i krangler med de andre Hollywood-fruene og har måtte tåle hard kritikk fra TV-seerne for sine frittalende uttalelser.

Gunilla havner spesielt i forsvarsmodus når det gjelder hennes øyensten Erika (13), og tente nylig alle plugger da hun mente at Åse Vesterlund truet datteren.

Under forrige ukes episode av «Svenske Hollywoodfruer» fikk man se at Gunilla mottok et familieportrett av seg selv, moren sin Iris og datteren Erika (13). Da det viste seg at Erika ikke var fornøyd med hvordan hun selv så ut på portrettet, måtte Gunilla gå hardt til verks.

«Svenske Hollywoodfruer» sendes på TV3 tirsdag klokken 20.30. 

Se video fra da den frittalende fruen erstattet Erikas malte ansikt med et fotografi:

LES OGSÅ: «Alt for Norge»-Shanna til «Svenske Hollywoodfruer»