GJØR SOM SÅ MANGE ANDRE: Henson går nå i fotsporene til blant andre Pamela Anderson, Naomi Campbell og Eva Mendes. Foto: Stella Pictures
GJØR SOM SÅ MANGE ANDRE: Henson går nå i fotsporene til blant andre Pamela Anderson, Naomi Campbell og Eva Mendes. Foto: Stella Pictures Vis mer

Her kaster stjernen klærne

Og grunnen er den samme som så mange har hatt før henne.

Publisert
SEHER.NO: Den tidligere Oscar-nominerte skuespilleren, Taraji Henson (40), går i blant andre Pamela Andersons fotspor, og viser seg fram helt naken i en ny PETA-kampanje.

Henson, som har blitt kjent gjennom filmer som «The Curious Case Of Benjamin Button», «Baby Boy» og «Hustle And Flow», viser ingen tegn til nervøsitet i kampanjen.

«Hun er sexy og helt naken, og viser frem sin flotte fysikk og sitt sensuelle blikk for PETA», skriver nettstedet People.com (Ekstern lenke).

- Jeg synes ikke et levende vesen skal lide for motens skyld. Punktum, sier Henson selv ifølge nettstedet.

Kampanjen begynner 10. februar, og Hensons nakne kropp vil blant annet pryde et gigantisk skilt i Los Angeles.

Her i Norge har den tidligere Robinson-deltageren Cathrine Aschim tidligere vist seg fram naken for dyrevernsorganisasjonen. I USA har stjerner som Eva Mendes, Jenna Jameson og Naomi Campbell gjort det samme.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Cathrine kler av seg for PETA

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer