Her kaster Kari Traas jenter klærne

- Skal vi bade - i Evas drakt?!

SEOGHØR.NO: Reality-serien «Kari Traa-leikane» - hvor den tidligere freestyle-kjøreren Kari Traa (39) skal finne en modell for sitt berømte klesmerke - er godt i gang på TV3.

I torsdagens episode kaster fem av jentene klærne, etter å ha utfordret hverandre med nakenbading:

- Skal vi nakenbade?

- I Evas drakt?!

- Det hadde vært hyggelig da!

Fem av jentene tenner på ideen som formes rundt bålet, og løper sporty ut i det kalde vannet. Se video øverst i saken!

SAMHOLD: - Vi begynner å kjenne hverandre veldig godt, så vi vet hva vi skal spille på for å få det artig, forteller deltaker Anna om det nakenbading-utfordringen. Foto: TV 3
SAMHOLD: - Vi begynner å kjenne hverandre veldig godt, så vi vet hva vi skal spille på for å få det artig, forteller deltaker Anna om det nakenbading-utfordringen. Foto: TV 3 Vis mer

- Vi begynner å kjenne hverandre veldig godt, så vi vet hva vi skal spille på for å ha det artig, forteller Anna Storhaug Nyløkken (24) fra Lesja.

Av totalt 13 deltakere er det syv sporty og sprudlende jenter igjen, som kjemper om å bli frontfigur for klesmerket «Kari Traa».

Men i motsetning til mange andre modellauditioner omhandler denne om friluftsliv, sporty aktiviteter og ekstremsport - og for den nå utslåtte deltakeren Cecilie Brenden Høgtorp (23) fra Fjellhamar var det blodig alvor - bokstaveligtalt - allerede i første episode.

MODELLMAMMA: Kari Traa leter etter en sporty modell som kan fronte hennes klesmerke «Kari Traa». Nå er det syv deltakere igjen.
MODELLMAMMA: Kari Traa leter etter en sporty modell som kan fronte hennes klesmerke «Kari Traa». Nå er det syv deltakere igjen. Vis mer

På vei tilbake fra et oppdrag falt den unge deltageren stygt og satte tenna gjennom leppa.

- Jeg tenkte ikke så mye, det skjedde så fort. Jeg kjente jeg ble våt nedover halsen, og det var jo blod. Jeg fikk litt søstertrøst. Det gjorde ikke så vondt der og da. Man er jo så gira hele tiden, så det er etterpå når man slapper av at det kommer. Så da fikk jeg kallenavnet «Leppa» resten av tiden, har Cecilie tidligere fortalt.

«Kari Traa-leikane» går på TV3 torsdager klokken 20.30.

Se video av jentene som prøver seg på vannski under: