Her kaster Jan Thomas terning på Oscar-kjolene

Jan Thomas hyller og slakter superstjernens Oscar-antrekk. Se Motepolitiets terningkast på de store stjernene.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det var knyttet høye forventninger til stjernes Oscar-antrekk under den prestisjefylte utdelingen natt til mandag norsk tid.

Og mens enkelte innfridde, var det noen som fikk slakt.

Se Jan Thomas bedømmelse av den røde løperen 7.30 ut i vår Oscar-spesial øverst i saken.Se og Hørs motepoliti, Jan Thomas, har selvsagt kastet sin dom over antrekkene. Og for Jan Thomas var det spesielt én person som skuffet stort. Det var Jennifer Aniston.- Jeg har et anstrengt forholt til Jennifer. Det er veldig lett for henne å se kjedelig ut, men når hun slår på stortromma, så er hun strålende. I det siste har jeg vært veldig imponert, og jeg har hyllet henne. Hun har fått flere seksere, sier Jan Thomas til Seoghør.no.- Men så stiller hun opp i en beige kjole med det beige håret og beige makeup. Jeg ville gått for sprekere frisyre og makeup for å få noe farge. Det hele blir leverpostei fra topp til tå. Fordi jeg har på meg mine rause bukser i dag, slår jeg til med en toer på terningen.Moteeksperten er klar på hvem han syntes var kveldens best kledde.- Min favoritt uten tvil, og kveldens best kledde: Det er Jennifer Lopez. Hun kuppet den røde løperen. Det var så magisk. Det var eventyrlig, moderne og ufattelig sexy og gjennomført, som bare J-Lo kan gjøre. Så hun var kveldens vinner i mine øyne. Terningskast seks, og hadde jeg kunne gitt mer, ville hun fått det, sier han.Kast terningen selv her:[views:embed:node_embed:block:77673]Se hele vår Oscar-spesial her:LES OGSÅ: Fansen raser etter Oscar-glipp

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer