Her kaster Jan Thomas terning på Oscar-kjolene

Jan Thomas hyller og slakter superstjernens Oscar-antrekk. Se Motepolitiets terningkast på de store stjernene.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det var knyttet høye forventninger til stjernes Oscar-antrekk under den prestisjefylte utdelingen natt til mandag norsk tid.

Og mens enkelte innfridde, var det noen som fikk slakt.

TRILLET TERNINGEN: Se og Hørs moteekspert, Jan Thomas, kom med sin dom over Oscar-kjolene. Foto: Se og Hør
TRILLET TERNINGEN: Se og Hørs moteekspert, Jan Thomas, kom med sin dom over Oscar-kjolene. Foto: Se og Hør Vis mer

Se Jan Thomas bedømmelse av den røde løperen 7.30 ut i vår Oscar-spesial øverst i saken.

Se og Hørs motepoliti, Jan Thomas, har selvsagt kastet sin dom over antrekkene. Og for Jan Thomas var det spesielt én person som skuffet stort. Det var Jennifer Aniston.

- Jeg har et anstrengt forholt til Jennifer. Det er veldig lett for henne å se kjedelig ut, men når hun slår på stortromma, så er hun strålende. I det siste har jeg vært veldig imponert, og jeg har hyllet henne. Hun har fått flere seksere, sier Jan Thomas til Seoghør.no.

- Men så stiller hun opp i en beige kjole med det beige håret og beige makeup. Jeg ville gått for sprekere frisyre og makeup for å få noe farge. Det hele blir leverpostei fra topp til tå. Fordi jeg har på meg mine rause bukser i dag, slår jeg til med en toer på terningen.


Moteeksperten er klar på hvem han syntes var kveldens best kledde.

- Min favoritt uten tvil, og kveldens best kledde: Det er Jennifer Lopez. Hun kuppet den røde løperen. Det var så magisk. Det var eventyrlig, moderne og ufattelig sexy og gjennomført, som bare J-Lo kan gjøre. Så hun var kveldens vinner i mine øyne. Terningskast seks, og hadde jeg kunne gitt mer, ville hun fått det, sier han.

Kast terningen selv her:

[views:embed:node_embed:block:77673]

Se hele vår Oscar-spesial her:


LES OGSÅ: Fansen raser etter Oscar-glipp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer