Her kaster hun klærne igjen

- Nå kan du sikle over henne i grønt og sexy undertøy...

I FARGER: I det nye bildet kan du se Megan Fox i grønt undertøy fra Armani. Foto: Stella Pictures
I FARGER: I det nye bildet kan du se Megan Fox i grønt undertøy fra Armani. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I begynnelsen av mars overrasket superstjernen og skjønnheten Megan Fox (23) ved å legge ut en rekke nye undertøysbilder av seg selv på Facebook.

Skuespilleren, som mange ganger har blitt kåret til verdens mest sexy person, er nemlig motehuset Armanis fjes utad, en rolle hun overtok etter David og Victoria Beckham.

Nå viser skjønnheten seg frem i farger. Det nye Armani-bildet viser en sexy Megan ikledd grønt undertøy. Det får kjendismediene til å sprette korken.

- Det er ingen hemmelighet at de mest sexy reklamebildene som har blitt gitt ut det siste året, viste Megan Fox i svart-hvitt Armani-undertøy. Ingen som vil motsi det, ikke sant? Bra, her er nemlig ett av disse reklamebildene i farger. Nå kan du sikle over Megan Fox i et lite grønt nummer og i hennes naturlige hudfarge, skriver nettstedet Popoholic.

- Megan er ung og sexy. Emporio Armani Underwear og Armani Jeans handler om en ungdommelig holdning som gjør henne til det perfekte valget for kolleksjonene, sa Emporio Armani selv om valget av Fox som frontfigur for reklamekampanjen, ifølge The Huffington Post.

Kjendisfotografene Mert Alas og Marcus Piggot har knipset bildene av skjønnheten. De har tidligere foreviget stjerner som Madonna, Jennifer Lopez og Scarlett Johansson.

Bildene finnes nå i motemagasiner og på reklameplakater verden over.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: La ut undertøysbilder på Facebook