KASTER KLÆRNE: Amanda Seyfried overlater lite til fantasien i filmen "Chloe". Foto: Stella Pictures
KASTER KLÆRNE: Amanda Seyfried overlater lite til fantasien i filmen "Chloe". Foto: Stella PicturesVis mer

Her kaster hun alle klærne

24-åringen får kjendismediene til å juble...

SEHER.NO: Amanda Seyfried (24) ble hele verdens yndling da hun spilte i musikalfilmen "Mamma Mia". I tiden etter, har hun gjort noen røffere roller.

Blant annet stilte hun opp i en heftig kyssescene med "verdens mest sexy kvinne", Megan Fox, i filmen "Jennifer's Body", noe hun ikke likte i det hele tatt.

- Det var første gang jeg gjorde en ordentlig kyssescene med en kvinne. Det var bare rart. Det var jo en dame. Med en damelukt. Det føltes bare ubehagelig for meg, sa hun den gang ifølge Female First.

Nå lar Seyfried alle klærne falle i den nye franske filmen "Chloe". Det roper kjendismediene nå hurra for.

"Man er nødt til å elske det franske folk. Klart, de har sine feil, men de har også null problemer med nakenhet, og det er hvorfor vi får vår første kikk på Amanda Seyfried naken i traileren for "Chloe", skriver nettstedet Egotastic.

Det ser også ut til at skuespilleren får mer trening i å være intim med kvinnelige medspillere, filmen har nemlig en elskovsscene der Seyfried og Julianne Moore omfavner hverandre.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ubehagelig å kysse Megan